Onze historie

De Lochemse Tafeltennis Club De Toekomst is alom bekend als L.T.T.C. De Toekomst. De vereniging is in 1952 ontstaan uit de voetbalclub Blauw-Wit. De vrouwen van deze club hebben de tafeltennisvereniging op 26 juni 1952 opgericht en zijn vervolgens competitie gaan spelen.

De vereniging heeft een eigen accommodatie, de Jan Wissinkhal, welke in 1984 door eigen leden is gebouwd. In 2002 is het clubgebouw flink uitgebreid met onder andere een tweede speelzaal en extra opslagruimtes. In 2011 is de kantine opgeknapt en in 2014 zijn de speelzaal, kleedkamers en toiletten in het oude gedeelte van het clubgebouw gerenoveerd.

Rolstoelvriendelijke accommodatie

Tijdens de bouw en alle verbouwingen is ook rekening gehouden met mindervaliden. Het gebouw is bijvoorbeeld geheel drempelvrij en voorzien van zowel een rolstoelvriendelijk toilet als kleedkamer.

In het clubgebouw vindt men naast 2 speelzalen, 3 kleedkamers en 3 wc's ook een kantine met bar en biljart, een rookruimte, een vergaderruimte en meerdere opslagruimtes.

De speelzalen zijn op 29 juni 2002, tijdens de festiviteiten rondom het 50-jarig jubileum, vernoemd naar mevrouw Wil Vorenkamp en de heer Marcel Theunissen, twee personen die veel voor de vereniging hebben betekend.

Beknopte agenda
ma 23 juli 20:00 uur