Over tafeltennisvereniging De Toekomst

De Toekomst is zo'n typische sportvereniging waar iedereen zich snel thuis voelt. Zowel jong als oud, valide of mindervalide, iedereen kan bij ons tafeltennissen. Of kom gezellig op zaterdagmiddag/avond - onder het genot van een kop koffie of een drankje - kijken naar de sportieve prestaties van ons eerste herenteam dat uitkomt in de landelijke competitie.

Jan Wissinkhal

Onze vereniging heeft een eigen accommodatie, de Jan Wissinkhal. Naast alle benodige sportfaciliteiten vindt men in ons rolstoelvriendelijke clubgebouw ook een sfeervolle kantine met bar, biljart en darts.

Ledenaantal

De vereniging heeft een stabiel ledenaantal van bijna 170 leden, waaronder ongeveer 30 jeugdleden en zo'n 20 mindervaliden. Circa 90 leden vertegenwoordigen de vereniging in de diverse competities en op toernooien.

Nieuwsgierig?

Kom dan vrijblijvend eens langs in onze sporthal aan de Runmolenlaan 17 in Lochem! Voor de openingstijden zie de beknopte agenda hiernaast.
Voor senior nieuwkomers kan men het beste terecht op de woensdagavonden vanaf 20:30 uur.
Voor de jeugd kan men het beste terecht op de dinsdagavonden van 16:15 - 19:15 uur of op de donderdagavonden van 17:30 - 19:30 uur. Je bent van harte welkom.

Beknopte agenda
di 25 januari 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
vr 28 januari 10:00 uur
OldStars tafeltennis