Over tafeltennisvereniging De Toekomst

De Toekomst is zo'n typische sportvereniging waar iedereen zich snel thuis voelt. Zowel jong als oud, valide of mindervalide, iedereen kan bij ons tafeltennissen. Of kom gezellig op de vrijdagavond of zaterdagmorgen - onder het genot van een kop koffie of een drankje - kijken naar de sportieve prestaties van onze senioren competitiespelers (vrijdag) en jeugdcompetitiespelers (zaterdag) die dan hun competitieprogramma afwerken.

Jan Wissinkhal

Onze vereniging heeft een eigen accommodatie, de Jan Wissinkhal. Naast alle benodige sportfaciliteiten vindt men in ons rolstoelvriendelijke clubgebouw ook een sfeervolle kantine met bar, biljart en darts.

Ledenaantal

De vereniging heeft een stabiel ledenaantal van ongeveer 135 leden, waaronder ongeveer 15 jeugdleden en zo'n 20 mindervaliden. Circa 40 leden vertegenwoordigen de vereniging in de diverse competities en op toernooien.

Nieuwsgierig?

Kom dan vrijblijvend eens langs in onze sporthal aan de Runmolenlaan 17 in Lochem! Voor de openingstijden zie de beknopte agenda hiernaast.
Voor senior nieuwkomers kan men het beste terecht op de woensdagavonden vanaf 20:30 uur.
Voor de jeugd kan men het beste terecht op de dinsdagavonden van 19:00 - 20:00 uur of op de donderdagavonden van 19:00 - 20:00 uur. Je bent van harte welkom.

Beknopte agenda
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 8 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd