Vooralsnog geen tafeltennis tot 1 september 2020

Het kabinet heeft besloten de maatregelen rond de bestrijding van het coronavirus verder te versoepelen.
Voor de sport houdt in dat per 11 mei ook iedereen ouder dan 18 jaar buiten kan sporten en bewegen op 1,5 meter afstand van elkaar.

Als het virus onder controle blijft, kan per 1 september een volgende stap worden gezet: alle binnensporten zijn dan weer mogelijk voor alle leeftijden. De deur kan dan pas van het slot voor tafeltennisverenigingen. Wedstrijden kunnen dan plaatsvinden zonder publiek.

Jullie zullen begrijpen dat deze uitkomst voor onze vereniging erg teleurstellend is. Wij sluiten ons dan ook aan bij de oproep van Gerard Dielissen, algemeen directeur NOC*NSF, om ons best te doen eerder dan 1 september te openen:"Wel hebben wij de zorg om al die kinderen en jeugd die voor de coronacrisis in al die gymzalen, dansscholen, fitnesscentra, sportscholen en andere binnensportaccommodaties zoals zwembaden wekelijks aan sport deden. Laten we hen niet vergeten en onze uiterste best doen om ook die sporten de ruimte te geven. Zou erg fijn zijn dat als de ontwikkelingen dat toelaten, de binnensportaccommodaties eerder dan 1 september hun deuren in ieder geval voor de jeugd van Nederland weer kunnen openen".

Tevens zijn er oproepen gedaan om de sportkantines eerder dan 1 september te openen. Merkwaardig genoeg lopen deze niet gelijk met de opening van de horeca.

Indien zich nieuwe ontwikkelingen voordoen brengen we jullie uiteraard op de hoogte, Vooralsnog blijft de Jan Wissinkhal dus gesloten tot 1 septemer.


Met sportieve groet,

Ronald Swaters
Secretaris L.T.T.C. De Toekomst

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 28 maart 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 28 maart 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 28 maart 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 29 maart 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 29 maart 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 30 maart 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 31 maart 10:00 uur
OldStars tafeltennis