In memoriam - Huberto Schrijver

Op zondag 5 april bereikte ons het droevige bericht dat Huberto Schrijver zaterdag 4 april op 50-jarige leeftijd is overleden.

Huberto was vele jaren lid van onze vereniging en kwam elke woensdagavond met zijn mede cliŽnten van Anke Marjolein naar de Jan Wissinkhal om een balletje te slaan. Na het spelen reed hij dan nog even rond in de hal en werd er her en der een praatje gemaakt. Hij werd ook vaak Schumacher genoemd als hij zo rond reed. En als zijn grote vriend, Henk Harmsen, binnen kwam dan speelde hij vaak nog weer een keer. Nadien werd er verder gekletst in de kantine met een drankje en daar moest natuurlijk altijd een zakje gewone chips bij. Hij genoot van deze gezelligheid. Vorig jaar met het uitstapje van de ALTC, aan het einde van het seizoen, genoot hij nog enorm van het bowlen. Eerst wilde hij zich hier niet aan wagen maar uiteindelijk had hij zelf bedacht hoe hij zijn stoel het beste neer kon zetten zodat hij toch de bal van de stellage kon duwen. Eenmaal de smaak te pakken, wist hij niet meer van ophouden. 1 november afgelopen jaar werd hij vijftig jaar en dit heeft hij groots gevierd met de mensen die hem dierbaar waren in zalencentrum Bousema. Het was zijn grote wens om een uitgebreide koffietafel aan te bieden waar soep, kroketten en frikandellen uiteraard niet mochten ontbreken. Daar was hij namelijk liefhebber van.

Ondanks zijn afnemende gezondheid , bleef hij toch, mits hij zich goed genoeg voelde, komen. Al was het maar voor zijn praatje en de gezelligheid in de kantine. En heel sporadisch speelde hij dan ook nog een keer. Ondanks zijn achteruitgang kon hij nog steeds genieten van de momenten zoals zijn ommetje om het gebouw van Anke Marjolein. Zaterdagochtend had hij zijn ommetje nog gemaakt en Ďs middags zat hij even alleen buiten op het terras te genieten van het zonnetje. Dat waren de dingen die hij het liefste deed. Op een stil moment, genietend van de zon heeft hij ons toen verlaten.

We zullen Huberto gaan missen op de woensdagavond. Hij laat een lege plek achter.

Het bestuur en leden van de Lochemse Tafeltennisvereniging De Toekomst wensen de familie veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Namens het bestuur van L.T.T.C. De Toekomst
Ronald Swaters
Secretaris
 


 

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden