Slagt procurement services winnaar bedrijf, buurt en familie tafeltennistoernooi 2020

Na de voorrondes van een aantal weken geleden, werden op woensdag 13 februari de finalewedstrijden gespeeld in de Jan Wissinkhal.
De sfeer was gemoedelijke en sportief ondanks dat er zeer spannende wedstrijden gespeeld werden.
In tegenstelling tot de voorrondes werd nu wel 3 tegen 3 gespeeld inclusief de dubbel. Een echte wedstrijd van 10 partijen, dus.
De wedstrijden bestonden uit 3 sets, zodat er maximaal 3 winstpunten per wedstrijd verdiend konden worden. In totaal waren er dus 30 punten te verdelen.
De strijd om plaats 5 en 6 ging tussen melkveebedrijf Mogezomp en Enteltjes (familie Fentsahm). Deze werd met 24 - 6 gewonnen door Melkveebedrijf Mogezomp.
De laagste trede op het erepodium viel ten deel aan Poeliersbedrijf Hoffman. Zij wisten met 20 - 10 te winnen van Ferti Plus en daarmee de 3e plek op te eisen. Slagt Procurement Services en Constructiebedrijf de Greef hadden zich een aantal weken terug al naar de finale gespeeld tijdens de voorrondes.

Eerstgenoemde wist de wedstrijd uiteindelijk met 22 - 8 te winnen. Jan Slagt nam namens het team de wisselbeker in ontvangst.
De Sportiviteitsbeker ging naar De Enteltjes. Zij ontvingen naast de beker ook 2 maanden lang gratis lidmaatschap van Tafeltennisvereniging De Toekomst.