Gelijkspel De Toekomst tegen SKF!

Na een prachtige start van de competitie met twee overwinningen in uitwedstrijden, mochten de spelers van het 1e team van Tafeltennisvereniging De Toekomst dan eindelijk voor eigen publiek hun kunsten vertonen. Tegenstander was het sterke AutoJ.de Gooijer/SKF 1 uit Veenendaal.

Omdat ook ons damesteam en team 2 hun eerste thuiswedstrijd speelden werd het een gezellige en drukke middag.

De eerste 2 wedstrijden voor de dubbel werden vrij duidelijke overwinningen van Floris zur Muhlen op Rutger Carelse en Pieter van den Berg op Emine Ernst. Roel Bogie wist van Jeffrey Vonk te winnen waardoor SKF een 1-2 voorsprong nam.

De dubbel tussen Floris/Pieter aan SKF kant en Rutger/Roel aan kant van De Toekomst werd een spannende 5-setter die na een voorsprong van De Toekomst toch met 13-11 door SKF werd gewonnen. 1-3 voor SKF.
Dit was het sein voor De Toekomst om extra gas te geven en dit werd ingezet door Emine met een hele overtuigende overwinning op Floris. Rutger en Roel namen dit goede voorbeeld over door respectievelijk Jeffrey en Pieter aan de zegekar te binden. Zo werd een 1-3 achterstand omgebogen in een 4-3 voorsprong.

Emine moest het daarna in haar laatste wedstrijd opnemen tegen het lastige spel van Jeffrey. Dit werd wederom een hele spannende wedstrijd met kansen die op en neer vlogen. Uiteindelijk was het Jeffrey die met 12-10 met de overwinning aan de haal ging.

Roel moest het in zijn laatste wedstrijd van de dag opnemen tegen Floris die bij tijd en wijle weergaloos stond te spelen. Roel knokte voor wat hij waard was maar Floris was deze wedstrijd gewoon net iets te sterk en won in 4 games.

Aan Rutger dus de taak om een gelijkspel binnen te slaan. Met erg overtuigend spel wist hij Pieter met 3-0 te verslaan.
Na een erg leuke, gezellige en sportieve wedstrijd tegen de mannen van SKF stond er een verdiende 5-5 op het scorebord waar beide teams mee kunnen leven.

Het bleef na de wedstrijd nog lang gezellig in de kantine onder het genot van lekker eten van onze “club-chef”, Henry Oost

Ons Dames-team verloor helaas hun wedstrijd in de 1e divisie tegen koploper DHC met 3-7 en team 2 wist een nette 6-4 overwinning te boeken in de 3e divisie tegen The Backhands 1.

Volgende week doen we het allemaal nog een keer dunnetjes over en spelen alle drie de teams wederom een thuis wedstrijd.
De aanvang zal zijn om 14.00 uur in de Jan Wissinkhal, dus als je zin hebt om mooi en fanatiek tafeltennis te zien, tot zaterdag!

Ronald Swaters  


 

 

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 8 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 9 december
Kerstkaarten
vr 9 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 13 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 13 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden