De Toekomst pakt brutaal koppositie in de 1e divisie

Na de geweldige vuurdoop in de 1e divisie vorige week met de bijbehorende 6-4 overwinning op Scylla 2, ging het eerste team van Tafeltennisvereniging De Toekomst wederom op pad richting het westen van het land in de hoop de goede lijn voort te zetten tegen The Victory.

Erik Ernst had zich ook nu weer opgeofferd om de jeugd te laten spelen en dus gingen Emine Ernst (16 jaar), Rutger Carelse (20 jaar) en nieuwe aanwinst, Roel Bogie (18 jaar) de strijd aan met de routiniers van The Victory.

Rutger beet het spits af tegen Hans den Blanken en na wat opstartproblemen wist hij Hans in 4 games te verslaan.

Roel nam het in de 2e wedstrijd direct op tegen de kopman van The Victory, Fjodor Rademaker. Na 4 spannende games was het Roel die de Toekomst op 0-2 wist te zetten.

Emine speelde in de 3e wedstrijd tegen Frank van der Wurff. Deze wedstrijd ging compleet gelijk op waarbij Emine, met haar bekende vechtlust, met het kleinste verschil toch de overwining binnen wist te slepen.

De dubbel ging wat stroefjes aan de kant van De Toekomst en daarbij moet ook gezegde worden dat Hans en Frank erg slim speelden. Het eerste punt voor The Victory was een feit.
Gedurende het verdere verloop van de wedstrijd gingen de spelers van De Toekomst steeds beter spelen en werden er in de resterende zes wedstrijden nog maar 3 games verloren.

Uiteindelijk gaan er dus 9 punten mee terug in de auto naar Lochem en kunnen we stellen dat de Lochemers, na promotie uit de 2e divisie, weer van zich laten horen met de koppositie.

Volgende week staat de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen het sterke SKF uit Veenendaal.
Alle support is uiteraard van harte welkom.

Dus, iedereen die De Toekomst een warm hart toedraagt, kom aanstaande zaterdag onze landelijke teams aanmoedigen!
De wedstrijden beginnen om 14.00 uur.

Ronald Swaters  


« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 4 oktober 19:00 uur
Training schuivers
wo 4 oktober 19:00 uur
Training staanders
wo 4 oktober 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 5 oktober 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 6 oktober 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 10 oktober 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 10 oktober 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 10 oktober 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderd