Prijzenregen jeugdspelers

Zondag 17 februari deden zeven jeugdspelers van onze vereniging in Soest mee aan het laatste B-ranglijsttoernooi van dit seizoen.
Tom de Ronde was de verrassing: hij won het juniorentoernooi bij de jongens en haalde daarmee een felbegeerde A-licentie.
Tom werd ‘s ochtends eerste in zijn poule en stootte via drie tussenrondes door naar de finale. Deze won hij overtuigend in vier games. Tom die één van zijn laatste toernooien bij de jeugd speelt, heeft hiermee zijn A-licentie behaald en mag meedoen aan de komende A-ranglijsttoernooi in Den Haag.
Hidde Roosink, iets jonger dan Tom, kon bij de jongens Kadetten helaas geen rol van betekenis spelen en werd in de poulefase al uitgeschakeld.

Bij de meisjes wisten vier speelster zonder al te veel problemen hun poule te overleven. Zij mochten allemaal doorspelen in het hoofdtoernooi.
Bij de meisjes Junioren deden Jolijn Schut en Ellen Mogezomp mee. Ellen overleefde na enkele spannende partijen haar poule niet, Jolijn wel, zij werd tweede. In het hoofdtoernooi bereikte ze na twee zwaar bevochten wedstrijden de eindstrijd. Helaas wist zij deze niet in haar voordeel te beslissen. Jolijn ging met zilver naar huis.
Bij de meisjes Kadetten struikelde Romy Stroeve in de halve finale over clubgenoot Sika Marijt die vervolgens in de finale na een spannende strijd haar meerdere moest erkennen in de nummer één geplaatste Suze Dijk.
Bij de meisjes Pupillen haalde Daniek van Mourik vrij eenvoudig de eindstrijd. Helaas ging deze verloren. De tegenstander van Daniek bleek net iets te sterk zodat ook zij genoegen moest nemen met een tweede plek.

Alle spelers en coaches heel erg gefeliciteerd met deze geweldige prestaties.

Ronald Swaters


« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 8 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 9 december
Kerstkaarten
vr 9 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 13 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 13 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden