Oliebol van het jaar 2018: Albert ten Hoopen

Op woensdag 9 januari is een delegatie van de recreantencommissie, Henry Oost en Henk Franssen op bezoek geweest bij Albert te Hoopen. Beide heren werden hartelijk ontvangen door de heer des huizes. De reden van het bezoek was om stil te staan bij het werk en inzet dat Albert vrijwillig heeft gedaan in de geschiedenis binnen LTTC De Toekomst.

Namens de recreantencommissie heeft Albert een oorkonde met bij behorende "Super Oliebol" gekregen. .

De "Super Oliebol" wordt eens in een aantal jaren, door de recreanten commissie, uitgereikt aan een lid van de LTTC De Toekomst. Een titel die niet zomaar wordt uitgereikt. Albert heeft dan ook een grote staat van dienst binnen onze club. Albert, die nu geniet op zijn manier van het Lochemse tafeltennis, is nu nog te zien bij de wedstrijden op zaterdag en bij de Club van 100. Wat sommige mensen misschien weten heeft Albert zich ingezet binnen verschillende commissies en het dagelijks bestuur. Albert is daarom ook erelid van onze tafeltennisvereniging.

Albert is een man van het eerste uur van de vereniging. Bij zijn eerste taak was hij actief binnen de jeugdcommissie. Albert vindt/vond de investering in de jeugd erg belangrijk. Onze clubnaam legt dan ook een link met onze jeugdige leden. Niet alleen bij de jeugd was Albert actief, maar bekleedde zich ook als bestuurlid bij het dagelijks bestuur. Ook heeft hij jaren in de technische commissie gezeten. Als lid binnen de technische commissie heeft hij vele uurtje en avonden in de Jan Wissinkhal doorgebracht.

Als laatste heeft hij zich ingezet voor de werving van jeugdleden. Dit deed Albert door het opzetten van toernooien en het bezoeken/betrekken van scholen bij de tafeltennissport. Dit deed hij met enkele oud prominente clubleden. De tafels, wedstrijdbriefjes en scoreborden werden mede door Albert klaargezet op de vrijdag en zaterdag voor NTTB-competitie.

We wensen Albert te Hoopen veel plezier met deze oorkonde.

Namens de recreanten commissie
Voorzitter Secretaris
Henk Franssen Henry Oost


« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 8 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 9 december
Kerstkaarten
vr 9 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 13 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 13 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden