Kick-off Special Olympics 2018

Het was een spannende én gezellige bijeenkomst op woensdag 23 mei in de Jan Wissinkhal.
In de tafeltennishal wachtten 9 spelers van het team Special Olympics vol verwachting de komst van de Lions af.

Leden van de Lions Club Lochem e.o. hebben zich actief gemaakt om de financiering van hun deelname aan de Special Olympics op 8, 9 en 10 juni aanstaande mogelijk te maken. Nu zouden met elkaar kennismaken en zou een hoodie (onderdeel van de sportkleding) gepresenteerd worden.
Na een introductie van Erna Eilers, voorzitster van de gehandicaptenafdeling en Esther Wissink, coördinator van het Special Olympics Team, werd alle spelers een hoodie overhandigd.

Iedereen kreeg een persoonlijke aanmoediging door de heer Wiet Burbach, pressident van de Lions. Hij prees L.T.T.C. De Toekomst met het initiatief om deel te nemen en is er trots op dat zij hieraan ook kunnen bijdragen.
Door activiteiten te ondernemen kunnen zij op deze manier de tafeltennisspelers van De Toekomst financieel ondersteunen.
De hoodie werd met enthousiasme ontvangen en zal met trots gedragen worden.

Na de overhandiging hebben de spelers alle aanwezige leden van de Lions uitgedaagd om met hen te tafeltennissen. Voor een aantal viel dat nog niet mee, maar dat verhoogde wel de pret!
Christa, lid van de groep schuiftafeltennissers nam nog even het woord door te vermelden hoe fijn ze vindt om deel te nemen. Dat geldt voor het hele team: ze hebben er zin in.

Tijdens de Nationale Special Olympics zal iedereen zich van zijn beste kant laten zien om de Lochemse Tafeltennisvereniging goed op de kaart te gaan zetten!

Ronald Swaters

Klik op de afbeelding voor de video


« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
do 18 april 18:00 uur
Jeugdtraining
vr 19 april 10:00 uur
OldStars tafeltennis
za 20 april 10:00 uur
Competitie jeugd
ma 22 april 19:30 uur
Vrij spelen
di 23 april 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 23 april 18:00 uur
Jeugdtraining
wo 24 april 19:00 uur
Training staanders
wo 24 april 19:00 uur
Training schuivers
wo 24 april 19:30 uur
Training recreanten (1)
wo 24 april 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
wo 24 april 20:45 uur
Training recreanten (2)