Competitieweek 2

Afgelopen zaterdag beleefde Tafeltennisvereniging De Toekomst een heuse Super Saturday.
Voor het eerst in jaren speelden 3 landelijke teams tegelijk thuis. Dit werd dan ook gadegeslagen door vele supporters, die op hun beurt getrakteerd werden op prachtige en spannende wedstrijden.
Team 1 mocht het opnemen tegen de degradant uit de 1e divisie, Disnierats 1 uit Hoorn. Na de keurige overwinning van vorige week werd ook deze wedstrijd niet verloren. Met 2 overwinningen van Emine en Gerben en één zege van Frank kwam de eindstand op 5-5 uit.
Het tweede herenteam behaalde een gemakkelijke zege op Trias 1. Erik en Rutger wonnen redelijk eenvoudig al hun wedstrijden en samen ook de dubbel.
“Man of the Match” werd echter invaller Boris Bosch. Normaliter speelt hij twee klassen lager, in de Promotieklasse, maar wist zaterdagmiddag met goed spel één en bijna twee tegenstanders te verschalken. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 8-2 overwinning en staat dit team inmiddels fier aan kop in haar poule.
Last but not least het nieuwe damesteam. Dit team, bestaande uit 4 jeugdige meiden en routinier Brenda, beleefde vorige week, hetzij enigszins onwennig, haar vuurdoop met een ruime nederlaag. Zaterdag lieten de dames zien zeker potten te kunnen breken op dit niveau. Met 2 overwinningen van Jessa, één van Ellen en de dubbel stond, nadat de rook was opgetrokken, een krappe 4-6 nederlaag op het bord.
Hieronder nogmaals de uitslagen:

(2e div. Heren) De Toekomst 1 - Disnierats 1 5-5
(3e div. Heren) De Toekomst 2 - Trias 1 8-2
(1e div. Dames De Toekomst 1 - Hilversum 1 4-6

Zaterdag 17 maart staat de volgende Super Saturday op het programma. Hopelijk kunnen we dan nog meer supporters verwelkomen voor een sportieve en gezellige middag.

Ronald Swaters


 

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 8 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 9 december
Kerstkaarten
vr 9 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 13 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 13 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden