Nieuwe tafeltennistafels officieel in gebruik genomen

Afgelopen vrijdag heeft De Toekomst haar nieuwe tafeltennistafels officieel in gebruik genomen. Tijdens het Campingtoernooi, de jaarlijkse seizoensafsluiting van de recreanten, zijn de tafels officieel overgedragen aan de vereniging door Gerrie Halsema. Zij is de voorzitster van de Club van 100, een aan de vereniging gelieerde afdeling, die de vereniging (financieel) ondersteunt.

Mede dankzij donaties van de Club van 100, Stichting Steunfonds Lochem, de Pasman Stichting en Fonds Gehandicaptensport heeft de vereniging 11 nieuwe tafels in gebruik kunnen nemen, welke door Tafeltenniswinkel.nl zijn geleverd.
De aangeschafte tafels van het merk Cornilleau zijn kwalitatief zeer goede wedstrijdtafels, eenvoudig op te klappen en bovenal rolstoelvriendelijk. Hiermee zijn deze uitermate geschikt voor de ALTC-afdeling van de vereniging.

Een aantal oude tafels zijn inmiddels geschikt gemaakt voor schuiftafeltennis, waarmee ook deze doelgroep weer van goede tafels is voorzien.

Met deze nieuwe tafels kan de vereniging voorlopig weer voort en wie weet tot welke mooie successen dit zal gaan leiden in de komende jaren.

Jochem Veldmaat


 

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 8 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd