Lastige uitwedstrijd bij TTV Trias

Met een klein achterstand op de nummer 1 was het zaak om een grote overwinning neer te zetten tegen Trias.
Frank, Rutger en Marten moesten het gaan doen tegen Bart, Roy, Rogier en voor de dubbel Bas.

Frank had een lastige dag en was niet helemaal in goede doen. Een lange 5-setter ging met iets wat geluk naar Rogier en vervolgens verloor hij ook van Bart in wederom 5 sets. Gelukkig had Frank tegen Roy het betere van het spel en wist deze wedstrijd te winnen.

Rutger begon tegen Roy. De jongeling had het enorm lastig, want Roy speelde bij vlagen fantastisch tafeltennis en dwong Rutger tot het uiterste. Met een zeer sterke mentaliteit wist Rutger de pot in 5 sets binnen te slepen. Deze goede mentaliteit hield hij ook vast tegen Rogier die hij dit seizoen voor de tweede keer bedwong. Zijn laatste wedstrijd tegen Bart werd een kraker. Met 10-7 achter in de 5e wist Rutger op karakter terug te komen tot 10-10. Uiteindelijk was het Bart die aan het langste eind trok en Rutger van de drie zeges afhield.

Marten startte voortvarend tegen Bart en kwam al snel op een 2-0 voorsprong. Hoewel Bart begon beter begon te spelen, wist Marten ook de derde set met 17-15 te winnen. Tegen Roy gebeurde exact hetzelfde. Marten schoot opnieuw uit de startblokken en stond al snel op 2-0 en pakte na een kleine achterstand ook direct de laatste set. Tegen Rogier maakte Marten zijn hattrick compleet door ook deze pot met 3-0 te winnen.

Over de dubbel kunnen we kort over zijn: die is gewonnen door Bas...

6-4 is niet de uitslag waar de heren vooraf op gehoopt hadden natuurlijk. Echter heeft zowel Assen, GTTC evenals De Brug geen grote uitslag weten neer te zetten waardoor het verschil met de nummer 1, Assen, alsnog maar 3 punten is.
Volgende week staat de belangrijke uitwedstrijd tegen Assen op het programma en moet er minstens gelijk gespeeld worden om uitzicht op het kampioenschap te houden.

Het blijft spannend!

Ronald Swaters

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
za 2 december 10:00 uur
Competitie jeugd
di 5 december 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 5 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 5 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderd
wo 6 december 19:00 uur
Training staanders
wo 6 december 19:00 uur
Training schuivers
wo 6 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis