De laatste wedstrijd van het seizoen

Op deze laatste speeldag moesten Klimaatgroep Stars 2 en de tegenstander van de dag, Tempo Team 2, uitmaken wie er kampioen zou worden.
Tempo Team mocht slechts twee punten tegen krijgen vandaag (er vanuit gaande dat Klimaatgroep Stars met 10-0 ging winnen). Ook al stond er voor L.T.T.C. De Toekomst niets meer op het spel, er werd vanzelfsprekend gestreden voor een goed resultaat. Rutger, Gerben en Marten mochten het gaan doen vandaag.

Na vijf wedstrijden was de stand 1-4 en lag Tempo Team op schema voor het kampioenschap.
Na winst in zijn eerste wedstrijd, wist Marten ook de kopman van de tegenstanders te verslaan en mocht Tempo Team plotseling geen punt meer verliezen. Rutger beslechte het lot van Tempo Team door meteen de volgende wedstrijd in winst om te zetten.
De teleurstelling was groot bij de gasten uit Amsterdam waarna Gerben nog een punt mee pakt en Marten zijn hattrick binnenhaalde door ook de laatste tegenstander te verschalken. Hierdoor kwam de einduitslag op 5-5.

Al met al een zeer sterk seizoen in een ijzersterke poule. De nummers 1 t/m 3 in deze poule waren in elke willekeurige andere 3e divisie-poule met gemak kampioen geworden.

Hopelijk kan komend seizoen de stap naar een hogere divisie gemaakt worden.

Ronald Swaters


« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden