Veeze nieuwe sponsor

Afgelopen maand is in de Jan Wissinkhal van de Lochemse tafeltennis club De Toekomst het reclamebord onthult van Veeze uit Lochem. Gert Lieferink kreeg uit handen van Gert Mogezomp als bedankje voor het mooie bord een bos bloemen.

Heeft u pijn of moeite met bewegen? Maak vrijblijvend een afspraak met Fysiotherapie Veeze uit Lochem. Fysiotherapie Veeze is al meer dan 37 jaar actief in Lochem. Sinds 2005 is de moderne praktijk van Veeze gevestigd aan de Francois Ballochilaan 83.

Een juiste diagnose is belangrijk voor een goed resultaat. Onze doelstelling is u zo goed en zo snel mogelijk van uw klacht af te helpen. Ons team bestaat uit gespecialiseerde fysiotherapeuten op het gebied van reguliere fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie. Speciaal voor sporters doen wij medical sporttaping, echografie en shockwave therapie. Ook houden wij wekelijks het gratis sportspreekuur Ready to Play. Hier kunt u terecht voor een deskundig advies of korte behandeling. Indien noodzakelijk voor herstel kunt u in onze praktijk gebruik maken van de professionele revalidatie- en training ruimte.

Een afspraak maken kan via 0573-254287. Dit kan zonder verwijsbrief. Of ga voor meer informatie naar www.veeze.nl

Mirko Egbers


 

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden