Finales NJMK

Nog nooit in haar bestaan was L.T.T.C. De Toekomst met zoveel jeugdleden vertegenwoordigd in de finales van de Nationale Jeugd Meerkampen.
Maar liefst 6 spelers hadden zich, via meerdere voorrondes, weten te plaatsen voor de eindronde op 4 en 5 juni in Panningen.

Collin Ligt en Stef Koppejan, beiden trainend in Lochem en uitkomend voor TTV Swift uit Deventer behaalden respectievelijk een hele fraaie 9e plek bij de Jongens Pupillen en 4e plek bij de Jongens Welpen.
Het behalen van de finale bij de Jongens Kadetten door Tom de Ronde was wel de grootste verrassing. Ondanks een laatste plaats máár met een overwinning op een topper uit de Landelijk A-klasse kan teruggekeken worden op een geslaagd weekend.

De jongste deelneemster in de finale, Sara Brouwer, heeft haar huid duur weten te verkopen. Helaas heeft het geen overwinning opgeleverd maar wel is ze een mooie ervaring rijker.
In de finale van de Meisjes Kadetten was onze vereniging zelfs vertegenwoordigd met 2 deelneemsters, Jessa Buijnink en pupil Emine Ernst. De onderlinge strijd eindigde in een 3-0 overwinning voor Emine. Uiteindelijk is Jessa met 2 overwinningen geëindigd op een keurige 11e plaats.

Voor Emine was de overwinning op Jessa pas het begin van een indrukwekkende zegereeks. Ondanks dat ze als 2e jaars pupil al mee mocht doen bij de Kadetten, wist ze al haar wedstrijden te winnen. We willen Emine dan ook van harte feliciteren met het behalen van 1e plaats bij de Nationale Jeugd Meerkampen en haar uitverkiezing om namens Nederland deel te mogen nemen aan de Europese Jeugd Kampioenschappen in Zagreb.

Ronald Swaters


« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden