Table stars

Onlangs is onze tafeltennisclub weer van start gegaan met het zogeheten “Table Stars project”. Dit is project heeft als doel: het werven van nieuwe jeugdleden. Afgelopen maanden hebben we op drie basisscholen, leerlingen kennis laten maken met tafeltennis. Dit gebeurde tijdens de gymles. Begin 2015 staan de andere basisscholen in Lochem in de agenda.

Met een aantal vrijwilligers wordt de gymzaal in no time omgetoverd tot een tafeltennishal. Vervolgens leggen de kinderen spelenderwijs een parcours van spelletjes af. Alle spelletjes hebben iets met tafeltennis te maken. Denk aan bijvoorbeeld: een balletje hooghouden, mikken, balanceren met een pingpongbal, opslaan etcetera. Aan het einde van de les, krijgen alle leerlingen een diploma mee naar huis. Al met al hebben we door het schoolbezoek al meer dan tweehonderd leerlingen weten te bereiken. We hopen natuurlijk dat hier nieuwe jeugdleden tussen zitten.

Tess Stroeve, leerling van de basisschool de Vennegötte, speelt bij de Toekomst. Speciaal voor haar klasgenootjes geeft ze een demonstratie samen met één van haar trainers, Jolanda Hofland.


 

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
za 2 december 10:00 uur
Competitie jeugd
di 5 december 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 5 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 5 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderd
wo 6 december 19:00 uur
Training staanders
wo 6 december 19:00 uur
Training schuivers
wo 6 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis