Afsluiting najaarscompetitie jeugd

Zaterdag 29 november, een spannende dag voor een van onze jeugdteams. Zij konden immers kampioen worden vandaag indien ze vier punten wisten te bemachtigen. Wanneer je zo’n grote druk voelt kan het nog wel eens misgaan maar de boys hebben alles gegeven! Ze hebben uitstekend gepresteerd na een spannende strijd bij DTS in Enschede. Team 4, bestaande uit Levi, Fabian, Piotr en Jonas zijn vandaag kampioen geworden in de vijfde klasse. Hartstikke goed gedaan jongens, we zijn mega trots!
De kampioenen zijn hun feestje aan het vieren.


Iets minder spannend, maar zeer verdiend, was het voor twee van onze andere jeugdteams. Bjarne en Jeroen hebben namelijk in een eerdere wedstrijd al beslist dat zij de kampioenen zijn uit de Startersklasse. Heel erg goed gedaan om zo boven iedereen uit de poule uit te stijgen. Bovendien zijn Romy, Tess en Tessel tweede geworden in deze poule. Onze complimenten.

Last but not least, team 2, bestaande uit Ellen, Sven en Olivier zijn kampioen geworden in de derde klasse. Ook zij waren een maatje te groot voor de andere teams in hun poule en wisten zich vrij eenvoudig als kampioen neer te zetten.

Alle kampioenentoppers bij elkaar met beker.


Overigens zijn we ook trots op onze niet-kampioenen. Dit zijn team 1 en team 3. Team 1 heeft zich heel sterk neergezet in de Hoofdklasse. Klasse gedaan Rutger, Emine, Jessa en Jolijn! Dit is veelbelovend voor volgend seizoen. Team 3 (Rico, Sander, Anouk en Rogier) zijn helaas na een moeilijke strijd gedegradeerd uit de derde klasse. Wel hebben ze erg goed hun best gedaan en heel veel gezelligheid gehad! Dat is immers ook belangrijk.

Nadat vandaag alle wedstrijden zijn gespeeld, was er een leuke afsluiter georganiseerd. Allereerst gingen we patatjes met een snack eten. Nadat de buikjes waren gevuld, zijn de kampioenen in het zonnetje gezet en hebben zij een mooie beker gekregen! Ook de Sint is nog langsgekomen om ieder kindje een mooie sleutelhanger te bezorgen.

Hierna zijn we gaan disco-bowlen bij Bousema. Het was heel gezellig! Maar ook hier werd er competitief gestreden, zoals ze dat natuurlijk gewend zijn ;-).
Hieronder zijn de resultaten te vinden:We hebben een hele leuke dag gehad. Ook twee nieuwe jeugdleden waren aanwezig bij de afsluiting, Sika en Mats. We hopen dat jullie het ook erg leuk hebben gevonden en dat jullie je plekje binnen onze club kunnen vinden.

Hieronder nog enkele foto's van het bowlen.

Sander, Rico en liggende Ellen.

 
Anouk aan het gooien.

 
Fotomomentje met op de voorgrond Levi.

 
Rogier en Romy aan het gooien.

 
Romy: “Met welke bal kan ik de Strike gooien?”

 
Tess en Jolijn op de bowlingbaan.

 

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis