Uitnodiging Algemene ledenvergadering

Beste clubgenoten,

Donderdagavond 30 oktober 2014 staat de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) op het programma. Ook dit keer worden jullie van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze plenaire vergadering.

Plaats van handeling: de kantine van de Jan Wissinkhal. De koffie staat vanaf 20.00 uur klaar. Klokslag 20.15 uur begint de vergadering.

Op de agenda staan onder meer het jaarverslag van het bestuur en de jaarverslagen van de verschillende commissies, het verslag van de kascommissie en de (her)verkiezing van bestuursleden.

Ondergetekende en Jeanette Jeurissen hebben verklaard te willen stoppen en zich dus niet herkiesbaar te stellen. Het bestuur draagt Ronald Swaters, Bert Boers en Dienke Geurtz voor als nieuwe bestuursleden. Eventuele tegenkandidaten kunnen zich tot twee dagen van tevoren per e-mail bij mij melden. Minstens drie leden moeten hun kandidatuur ondersteunen.

Het bestuur hoopt ook dit jaar weer op een zo groot mogelijke opkomst. Een actieve participatie van de leden wordt in hoge mate gewaardeerd. Tijdens de afsluitende rondvraag wordt eenieder dan ook van harte uitgenodigd vragen te stellen over de plannen van het bestuur voor het komende jaar en/of suggesties/voorstellen te doen.

Volg deze link voor de agenda en deze link voor de jaarverslagen van het bestuur en de verschillende commissies.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur van L.T.T.C. De Toekomst,

Jonn van Zuthem, secretaris
Hugo de Grootlaan 19
7241 HL LOCHEM

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis