Renovatie: huidige stand van zaken

Laatste verslaggeving was van 23 juni, gemeld was toen dat begonnen waren met het in de grondverf zetten van de vele deuren en kozijnen en niet te vergeten het raamkozijn van de kantine.

Inmiddels zijn we bijna klaar met het aflakken van bovengenoemde en ook het sauswerk van de muren is voor ca. 85% klaar. Positieve reacties horen we van velen over de twee gekozen kleuren blauw.

Door een spontane actie van 1 van onze leden (tevens fanatiek schilder) is voorgesteld dat zij de kosten voor de materialen voor rekening neemt om de schroten wand boven het kantineraam van gipsplaten te voorzien.

Als reactie daarop is in team 4 het idee ontstaan dat zij de kosten voor een mogelijke beschildering / graffiti op zich neemt. Mooi toch!!
Ook zijn van de heren en dames kleed en doucheruimtes de wanden betegeld, leidingen voor zover mogelijk weggewerkt of opnieuw aangelegd. Nieuw plafond is aangebracht en rekening gehouden met nieuwe verlichting. Volgende fase is hier het sausen van de plafonds waarna met het leggen van de vloertegels begonnen kan worden.
Het heren toilet krijgt een nieuw urinoir en vrijhangende wc pot. En ook hier een nieuw plafond. Bedoeling is om ook de dames toiletruimte van nieuw plafond en tegels te voorzien.
Komende week zal in ieder geval het schilder en sauswerk in de hal klaar moeten zijn, de gehele hal vrij gemaakt van aanwezige spullen waarna het geheel een laatste grondige schoonmaakbeurt krijgt. De grote schoonmaak zal hoogst waarschijnlijk op zaterdag 26 juli plaats gaan vinden en Jonn van Zuthem zal de mensen hiervoor gaan benaderen. Dit alles omdat in week 31 gepland staat de toplaag op de vloer aan te brengen. Metingen eerder afgelopen week hebben laten zien dat vloer voldoende droog is voor deze laatste behandeling.
Dit zijn slechts enkele punten welke de afgelopen tijd zijn gerealiseerd of nog gaande zijn.

Dankzij de enorme inzet van een ( kleine) groep vrijwilligers zijn we tot zover gekomen, echter we zijn er nog niet, wij hebben nog steeds mensen nodig die willen helpen!!.

Opgave bij Chris Wenneker, Mirko Egbers of Bert Boers

Namens de commissie Accommodatie & Beheer,
Bert Boers


 

 

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden