Verslag uitje A.L.T.C.

Op woensdag 16 juli vond het jaarlijkse uitje plaats van de aangepaste sporters en hun vrijwilligers. Ondergetekende werd, doordat hij al een aantal jaren zich ook bezig houd met deze groep, gevraagd om die dag ook mee te gaan. Het kwam de organisatie goed uit, aangezien ik meteen mijn auto ter beschikking kon stellen om een 3 mensen mee te nemen.

's Ochtends vroeg (tegen een uurtje of 9) werd verzameld bij de hal en niet veel later vertrokken we per auto richting Ruurlo. Café Mentink (tussen Ruurlo en Groenlo) om precies te zijn. Hier werd iedereen voorzien van een kop koffie en een gebakje.

Hier werd bekend gemaakt wie de Kei van De Toekomst 2014 (een titel voor iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de aangepaste sporters). Ik was totaal verrast toen bleek dat mijn naam werd genoemd. Geheel overrompeld nam ik de prijs (een oorkonde, een beker en VVV bonnen) in ontvangst.

Niet veel later gingen we naar een grote huifkar. Nadat iedereen in de huifkar zat en Marniek Vrijman op de bok plaats mocht nemen maakten we (voortgetrokken door 3 paarden) een rit door het Ruurlose landschap.

Ergens onderweg was er een "picknick", hadden de paarden even rust... nou ja rust; er waren een hoop blinde vliegen die zich te goed deden aan het bloed van de paarden. De meeste vliegen werden gelukkig door de koetsier te pakken genomen. Na de pauze vervolgden we de tocht om weer te eindigen bij café Mentink. Iedereen kreeg een consumptie van de organisatie en op een later moment ook nog van de kersverse Kei van De Toekomst.
Ondertussen werd er een warm en koud buffet klaar gezet en iedereen liet zich het eten goed smaken. Aan het einde van de middag keerden we weer huiswaarts en kon de organisatie, de sporters en hun begeleiders terugkijken op een geslaagde dag.

Mirko Egbers


 

 

 

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis