Verslag recreantenuitje

De Recreantencommissie heeft op 5 juli jongstleden weer een uitje georganiseerd. Iedereen werd verzocht om om 7.45 uur aanwezig te zijn bij de Jan Wissink-hal zodat we exact om 8.00 uur kunnen vertrekken.
Zo gezegd zo gedaan en konden we exact op tijd vertrekken. Om 9.15 uur arriveerde de bus bij Emsflower-Emsbüren (Dld) kregen de deelnemers koffie met gebak. Hierna volgde een rondleiding door het complex onder leiding van een gids.

Na de rondleiding was er nog tijd om iets te drinken en vertrokken we per bus naar het Duitse Lingen, alwaar een ieder een lunchpakketje ontving, met daarin 2 broodjes, een krentenbol, pakje drinken en een stuk fruit.
Deze kon men aan de rand van het water nuttigen om vervolgens plaats te nemen op de Santa Maria voor een boottocht over de rivier de Ems.

Er waren 2 reisgenoten (te weten Jessica Klein Nulent en Tijs Groot Wesseldijk) mee die dag die op de boot de muziek middels 2 accordeons verzorgde met vooral meezing nummers.

Na een uurtje op cq in de boot te zijn verbleven meerden we weer aan in Lingen en gingen we per bus naar King’s Wok in Beckum alwaar we van een chinees wok buffet konden genieten.

Om 21.00 uur eindigde de dag na aankomst bij de Jan Wissink-hal.

Mirko Egbers


 

 

 

 

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
vr 29 maart 10:00 uur
OldStars tafeltennis
zo 31 maart
Pasen, hal gesloten
ma 1 april
Pasen, hal gesloten
di 2 april 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 2 april 18:00 uur
Jeugdtraining
wo 3 april 19:00 uur
Training staanders
wo 3 april 19:00 uur
Training schuivers
wo 3 april 19:30 uur
Training recreanten (1)
wo 3 april 20:30 uur
Ben Wennekerbokaal
wo 3 april 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
wo 3 april 20:45 uur
Training recreanten (2)