Verslag recreantenuitje

De Recreantencommissie heeft op 5 juli jongstleden weer een uitje georganiseerd. Iedereen werd verzocht om om 7.45 uur aanwezig te zijn bij de Jan Wissink-hal zodat we exact om 8.00 uur kunnen vertrekken.
Zo gezegd zo gedaan en konden we exact op tijd vertrekken. Om 9.15 uur arriveerde de bus bij Emsflower-Emsbüren (Dld) kregen de deelnemers koffie met gebak. Hierna volgde een rondleiding door het complex onder leiding van een gids.

Na de rondleiding was er nog tijd om iets te drinken en vertrokken we per bus naar het Duitse Lingen, alwaar een ieder een lunchpakketje ontving, met daarin 2 broodjes, een krentenbol, pakje drinken en een stuk fruit.
Deze kon men aan de rand van het water nuttigen om vervolgens plaats te nemen op de Santa Maria voor een boottocht over de rivier de Ems.

Er waren 2 reisgenoten (te weten Jessica Klein Nulent en Tijs Groot Wesseldijk) mee die dag die op de boot de muziek middels 2 accordeons verzorgde met vooral meezing nummers.

Na een uurtje op cq in de boot te zijn verbleven meerden we weer aan in Lingen en gingen we per bus naar King’s Wok in Beckum alwaar we van een chinees wok buffet konden genieten.

Om 21.00 uur eindigde de dag na aankomst bij de Jan Wissink-hal.

Mirko Egbers


 

 

 

 

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis