Twee kampioensteams L.T.T.C. De Toekomst

De voorjaarscompetitie is inmiddels weer enige weken afgelopen en de Lochemse Tafeltennisvereniging De Toekomst kan weer terugkijken op een succesvol verloop.
Door degradatie en promotie in de voorgaande competitiehelft was de vereniging met maar liefst zeven teams vertegenwoordigd in de 3e klasse van de afdeling Oost.
Er werd dan vooraf ook gehoopt op een aantal kampioenen. Nadat de rook was opgetrokken hebben twee teams promotie weten af te dwingen naar de 2e klasse en zo de aansluiting gevonden met de top van de afdeling.


 

Team 4, bestaande uit Annemiek Roelofs, Boris Bosch, Marlies Fleming en Reint Broeke had het tot het einde van het seizoen moeilijk.
Nadat de directe concurrent in de voorlaatste wedstrijd met minimaal verschil was verslagen, werd het kampioenschap in de laatste wedstrijd met een klinkende 10-0 overwinning binnengehaald en zo was de terugkeer in de 2e klasse een feit.


Heel veel gemakkelijker had team 5 het dit seizoen. Afgelopen competitie nog enigszins ongelukkig gedegradeerd uit de 2e klasse, werd een terugkeer op dit niveau min of meer van hen verwacht.

Het team bestaande uit, Frans Snijder, Mirko Egbers, Sandra Bouck, Erwin Driessen en Jochem Veldmaat maakte deze verwachting ruimschoots waar en werd reeds in de voorlaatste wedstrijd kampioen. Uiteindelijk eindigden ze met 20 punten voorsprong op de eerste plaats. Ook dit team mag het dus weer een klasse hoger gaan proberen.


 

Namens de Technische Commissie, Ronald Swaters

Volg deze link voor het complete verslag over de hele voorjaarscompetitie.

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden