Verslag Ben Wenneker toernooi (Wie schrijft die blijft …. ?)


 

Onze hofschrijver Frans Snijder wist ook dit jaar, voor de vierde keer in successie, de finalepoule van het Ben Wennekertoernooi op zijn naam te schrijven. Een hele prestatie, maar … dit stukje komt dit keer niet uit de pen van Frans rollen. En als de uitdrukking ‘Wie schrijft die blijft’ een vorm van waarheid bevat, dan zou Frans het volgend jaar het wel eens moeilijk kunnen krijgen. Spelers als Richard Veninga en Mirko Egbers, zouden dan in de volgende editie van het toernooi kanshebbers zijn om deze poule op hun naam te schrijven.

Terwijl er de nodige strijd geleverd werd in de finalepoule, werd ook in de groep ‘Tussen wal en schip’ een stevig robbertje gevochten. Het was toch wel een verrassing dat Erna Eilers, twee vijfde klassers wist voor te blijven en zeker niet tussen wal en schip terecht kwam. Zij wist met verve deze poule op haar naam te schrijven.

In de Runner-Up poule was de strijd om de tweede en derde plek er eentje met een neuslengte verschil: Geert Zeelte wist met precies 1 punt meer, Chris Wenneker net van de tweede plek af te houden. Voor de volledigheid: winnaar van deze poule werd de man hier onderaan. 

En dan de recreanten: de bokaal in deze poule kwam uiteindelijk in handen van Henk Harmsen terecht. Toch moet hij de adem van Ab van Mourik, toen hij de beker in ontvangst nam, nog wel in zijn nek hebben gevoeld, want tussen de plekken 1 en 2 zaten slechts drie punten verschil.
Wie niet aanwezig was heeft, dat is wel duidelijk, het nodige gemist. Vanaf deze plek verder nog een bedankje voor de wedstrijdleiding, Henk Franssen en Chris Wenneker: het liep weer op rolletjes.


 

Klik hier voor de uitslag in finale poule
Klik hier voor de uitslag in de tussen wal en schip poule
Klik hier voor de uitslag in de runner up poule
Klik hier voor de uitslag in recreanten poule

Laus Halsema


 

 

 

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis