Verslag Paaskaarten

Met wat minder deelname dan gebruikelijk n.l. 28 inschrijvingen ging het Traditionele kaartavond ca. 19.45 uur van start. Vertraging ontstond doordat er bij klaverjassen iemand niet op kwam dagen. Gelukkig vonden we na enkele telefoontjes Bart Ebskamp bereid om deze plek in te nemen en naar later bleek niet geheel zonder succes. Zoals gezellig verliep de kaartavond weer erg gezellig op één foutje na. Gelukkig had het rekencentrum geen fout gemaakt en werd het protest afgewezen.

Onder het genot van een een drankje en diverse hapjes werd er fanatiek gestreden om de minste en de meeste punten. Irma v.d. Pangaardt en Gerrit Barink gingen de eerste prijzen naar huis n.l. een opgemaakte schotel salade van 't Vöske. Bij het jokeren eindigden Gerrie Leussink en Wil Jansen gelijk op de 2e plaats voor resp. een paasstol van Bakker Ten Broeke of een fles rode wijn.

Bij het klaverjassen ging Bart Ebskamp met de paasstol aan de haal. Doordat iemand niet op kwam dagen bij het klaverjassen, kwam Bart na een telefoontje spontaan snel de hal om een viertal te completeren. De 3e prijzen waren voor Rikie Brunsveld en Dick Boesveld. De poedelprijzen werden in de wacht gesleept door Gerrit Brunsveld en Janet Boesveld (een zakje chocolade/eitjes). Ook kregen alle deelnemers kregen nog een aantal Paas-eitjes mee in een Paasservet. Mathea Bisschop Riet Pongers, Gerrie Vels, Marco Schepers , Sander Schoolderman, Wim Kok, Liesbeth Kok en Wim Wilgenhof bedankt voor jullie hulp.

Mirko Egbers


 

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
vr 29 maart 10:00 uur
OldStars tafeltennis
zo 31 maart
Pasen, hal gesloten
ma 1 april
Pasen, hal gesloten
di 2 april 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 2 april 18:00 uur
Jeugdtraining
wo 3 april 19:00 uur
Training staanders
wo 3 april 19:00 uur
Training schuivers
wo 3 april 19:30 uur
Training recreanten (1)
wo 3 april 20:30 uur
Ben Wennekerbokaal
wo 3 april 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
wo 3 april 20:45 uur
Training recreanten (2)