Tussenstand bedrijvencompetitie

Na wederom een gezellige avond tafeltennis begint de eindstand van de poulefase vorm te krijgen. Met nog één poulewedstrijd te spelen is er in beide poules in ieder geval nog geen winnaar bekend.

In poule A moet de nummer 1 -het team van Hovenier M. Schepers 1- het opnemen tegen de nummer 3, de altijd vrolijke dames van Poelier 't Vöske 1. De nummer 2 in poule A, Nijha, speelt tegen de mannen en vrouw van Grand Cafe Merlot, de nummer laatst in de poule. Het puntverschil tussen Hovenier M. Schepers 1 en Nijha is maar 1 punt, dus dit beloofd een spannende laatste avond te gaan worden in deze poule.

In poule B zien we dat Poelier 't Vöske 2 het moet opnemen tegen de mannen van Eethuis Wayang die het verrassend goed doen dit toernooi. Benieuwd wat dit voor eindstand gaat opleveren.
Net zoals voorgaande weken hebben we hier de uitslagen, standen en percentages weer voor jullie op een rijtje gezet, evenals het programma voor donderdag.

Kortom, we zien jullie morgenavond allemaal graag terug en we kijken uit naar deze spannende eindronde van de poulefase.

Met sportieve groet,
namens L.T.T.C. De Toekomst,
Sander Schoolderman
bedrijvencompetitie@lttcdetoekomst.nl

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis