Tussenstand bedrijvencompetitie

Na wederom een gezellige avond tafeltennis begint de eindstand van de poulefase vorm te krijgen. Met nog één poulewedstrijd te spelen is er in beide poules in ieder geval nog geen winnaar bekend.

In poule A moet de nummer 1 -het team van Hovenier M. Schepers 1- het opnemen tegen de nummer 3, de altijd vrolijke dames van Poelier 't Vöske 1. De nummer 2 in poule A, Nijha, speelt tegen de mannen en vrouw van Grand Cafe Merlot, de nummer laatst in de poule. Het puntverschil tussen Hovenier M. Schepers 1 en Nijha is maar 1 punt, dus dit beloofd een spannende laatste avond te gaan worden in deze poule.

In poule B zien we dat Poelier 't Vöske 2 het moet opnemen tegen de mannen van Eethuis Wayang die het verrassend goed doen dit toernooi. Benieuwd wat dit voor eindstand gaat opleveren.
Net zoals voorgaande weken hebben we hier de uitslagen, standen en percentages weer voor jullie op een rijtje gezet, evenals het programma voor donderdag.

Kortom, we zien jullie morgenavond allemaal graag terug en we kijken uit naar deze spannende eindronde van de poulefase.

Met sportieve groet,
namens L.T.T.C. De Toekomst,
Sander Schoolderman
bedrijvencompetitie@lttcdetoekomst.nl

« terug naar de nieuwsberichten