Problemen met incasso Rabobank

Beste clubgenoten,

Vorige maand zond ik jullie een email met de tekst: ‘Zoals jullie ongetwijfeld hebben gemerkt is de contributie van de maand januari nog niet automatisch afgeschreven. Helaas waren niet alle formulieren op tijd teruggestuurd en werken bij de Rabobank de ‘ambtelijke’ molens ook wat langzamer dan verwacht. …’

Onze penningmeester Sandra Schepers heeft er alles aan gedaan om de maanden januari en februari aan het eind van de maand februari te laten afschrijven. Het computersysteem van de Rabobank had alle door haar ingevoerde opdrachten goedgekeurd en bevestigd, toch ging het mis. De Rabobank is nu aan het uitzoeken waar dat aan ligt.

Als het goed is - jullie begrijpen dat we gezien de opgedane ervaringen een slag om de arm houden -, dan moet binnenkort het automatische incassosysteem zijn opgestart. Dat betekent dat in de komende weken in etappes (dus niet het hele bedrag in één keer) de contributie over de maanden januari, februari en maart zal worden afgeschreven. Bij de leden die competitiegerechtigd zijn ook de competitietoeslag.

Het bestuur vraagt jullie andermaal om begrip.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur van LTTC De Toekomst

Jonn van Zuthem, secretaris


Jonn van Zuthem
Hugo de Grootlaan 19
7241 HL LOCHEM
0573-459750

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis