Tussenstand bedrijvencompetitie

Afgelopen donderdag was het dan zover, de start van de bedrijvencompetitie 2014. Dit jaar iets minder druk bezocht dan vorig jaar, maar met 12 teams toch nog een druk bezette sporthal en kantine.
Zoals uitgelegd zijn de teams zo goed mogelijk op sterkte ingedeeld en verdeeld over twee poules van 6 teams. Vanwege het oneven aantal speeldagen en omdat we een finale willen spelen op de laatste speeldag hadden we besloten om gelijk op de eerste avond twee wedstrijden te spelen. Bij deze willen we jullie beloven dat dit dit toernooi niet weer zal gebeuren.
Hier vinden jullie een schema met de actuele uitslagen, standen en altijd leuk om te weten (voor de meesten althans) de persoonlijke resultaten.

Kleine opmerking van onze kant is of jullie de komende speelweken op de wedstrijdbriefjes even het aantal gewonnen en verloren wedstrijden achter jullie namen willen zetten. Dit scheelt ons wat "vrijwillige" tijd in het verwerken van de gegevens.
Donderdag 6 maart 2014, zal de volgende speelronde plaatsvinden. Het wedstrijdprogramma zullen we op de avond zelf bekend maken.

Met sportieve groet,
namens L.T.T.C. De Toekomst,
Sander Schoolderman
bedrijvencompetitie@lttcdetoekomst.nl

« terug naar de nieuwsberichten