Collectanten gezocht voor Fonds Gehandicaptensport

Beste clubgenoten,
In week 14, van zondag 30 maart tot en met zaterdag 5 april, staat de jaarlijkse collecte voor het Fonds Gehandicaptensport weer op het programma. www.fondsgehandicaptensport.nl/collecteweek

Dertig jaar lang hebben Jan en Ietje Wissink deze collecte gecoördineerd, sinds vorig jaar heb ik die taak op mij genomen. Met minder collectanten is toen ongeveer hetzelfde bedrag, zo’n 2800 euro, opgehaald als in 2012. Daarvan is 25 procent in de clubkas gestort.

In het afgelopen julinummer van ons clubblad heb ik al geschreven dat veel collectanten van buiten onze vereniging komen. De inzet van deze mensen wordt natuurlijk zeer op prijs gesteld. Vandaag of morgen ga ik al deze kanjers benaderen met de vraag of ik ook dit jaar weer op ze kan rekenen. Ik vind het echter zaak dat ook meer L.T.T.C.-leden gaan meehelpen. Niet alleen omdat de collecte ieder jaar weer een aardige bijdrage voor de clubkas oplevert, of omdat het Fonds Gehandicaptensport inmiddels een aanzienlijke bijdrage heeft toegezegd voor de bekostiging van de nieuwe sportvloer in de grote hal, maar vooral ook omdat het een heel goed doel dient: het laten kunnen sporten van mensen met een beperking.

Onze A.L.T.C. is een mooi voorbeeld hoeveel plezier mensen met een beperking kunnen beleven aan sport. Denk dat ieder van ons die wel eens op de woensdag bij de A.L.T.C.-ers is gaan kijken, heeft gezien hoe belangrijk dergelijke initiatieven zijn. L.T.T.C. De Toekomst bestaat uit verschillende afdelingen. Alle geledingen van de club hebben elkaar hard nodig. Samen zijn we sterk, apart zouden we nooit over zo’n mooie accommodatie kunnen beschikken.

In het belang van onze club en onze A.L.T.C. wil ik jullie vragen begin april ongeveer twee uur te investeren in het langs de deuren gaan met de collectebus.
Wie helpt er mee?

Meld je aan per mail of, als je liever belt, per telefoon: 0573-459750.

Met sportieve groet,

Jonn van Zuthem, secretaris L.T.T.C. De Toekomst

Jonn van Zuthem
Hugo de Grootlaan 19
7241 HL LOCHEM
0573-459750


 

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis