Indeling Schoonmaak voorjaar 2014 (t/m 1 juni 2014)

Beste leden Onderstaand het schoonmaak rooster en groepen vanaf 1 februari 2014 t/m 1 juni 2014
De schoonmaakgroep ZA5 o.l.v. Riet is opgeheven. Heb de leden van die groep verdeeld over de andere groepen.
Chris Wennekers' groep heeft nu dat rugnummer (nu dus ZA5, was ZA6).
Het zou ideaal zijn als op de speeldagen van de jeugd - de zaterdagen 1 februari, 15 februari, 8 maart, 29 maart en 19 april - de schoonmaakploegen 's middags (vanaf ongeveer 14.00 uur) zouden kunnen schoonmaken, dan loop je elkaar namelijk niet voor de voeten. Heb met JC-voorzitster Jolanda Hofland afgesproken dat dan 's morgens in ieder geval de toiletten even snel worden gereinigd.
Ik bijt met mijn groep het spits af op zaterdag 1 februari. Weet nog niet of de leden van mijn team ook 's middags willen schoonmaken. Zelf zal ik in ieder geval op die zaterdag vroeg aanwezig zijn. Dan zijn voor aanvang van de competitiewedstrijden (10.00 uur) de kleedkamers en de toiletten in ieder geval alvast gereinigd.

Beste mensen, realiseer mij als geen ander dat het lastig is en blijft iedereen bij de les te betrekken of te houden. We kennen allemaal de namen wel. ....
Druk in ieder geval de leden van je team nogmaals op het hart dat als ze op die dag niet kunnen, ze dat a. tijdig doorgeven en b. in principe zelf voor een vervang(st)er zorgen.

Het rooster loopt tot begin juni. Dan beginnen we als het goed is met de verbouwing van de vloer in de grote hal (Let wel: er wordt nog een informatiebijeenkomst belegd, maar je moet toch van tevoren plannen, niet waar?). In die periode zorgt het bestuur ervoor dat er geregeld zal worden opgeruimd en schoongemaakt.
Dat was het volgens mij. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, schroom dan niet contact met Jonn van Zuthem op te nemen.Mocht je zelf of een van je teamleden verhinderd zijn, probeer dan te ruilen.

Jonn van Zuthem


 

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden