Verslag nieuwjaarsreceptie

Ook al hadden veel bezoekers van de Nieuwjaarsreceptie elkaar reeds op zondag 5 januari tijdens de Clubkampioenschappen een gelukkig Nieuwjaar gewenst, vrijdagavond deden zij dat nog eens dunnetjes over.

Met zo’n vijftig clubgenoten werd het weer een gezellige boel in de kantine van de JW-hal. De familie Jeurissen, voor het eerst op de receptie aanwezig, verkocht de muntjes. Zoon Bjarne, het jongere broertje van jeugdlid Sven, liet blijken een groot zakelijk talent te zijn. Als een volleerd marktkoopman prees hij zijn waar aan.

Voorzitter Gert Mogezomp hield zijn inmiddels al weer vierde Nieuwjaarstoespraak. Het bestuur is verheugd over de ontwikkelingen die de verschillende afdelingen van de club doormaken. De LTTC floreert. Naast de vele hoogtepunten van het afgelopen jaar - onder meer de verkiezing van de ALTC–Athenegangers tot Lochemse sportploeg van het jaar – waren er natuurlijk ook enkele dieptepunten. Groot was de schok toen vlak voor de Kerst clubicoon Ietje Wissink overleed. Gert vroeg de aanwezigen om een minuut stilte.

Op onnavolgbare wijze werden ook dit jaar weer door TC-voorzitter Ronald Swaters de kampioenen van de afgelopen najaarscompetitie in het zonnetje gezet.


 

De titel ‘oliebol van het jaar’ ging naar Frans Snijder en Arie Pater. Uit handen van Chris Wenneker kregen deze kanjers een heuse oorkonde voor de verdiensten voor onze club..

Na deze presentaties hervatte DJ Sunfield het draaien van zijn plaatjes, dat wil zeggen hij zocht in de bestanden van zijn laptop de mooiste muzieknummers uit. Volgens een van de Muppets stond de muziek veel te hard. Naar verluidt kon zijn eigen woorden amper horen. Misschien is het verstandig als Gerrit de volgende keer niet pal voor de geluidsboxen gaat zitten.

De ‘hapjes’, eigenlijk was het een complete catering met tacorolletjes, vleesspiesjes, kippenpootjes en kibbeling, werden dit jaar verzorgd door Jeroen Hoffman.

Net als in voorgaande jaren werd er na het officiële gedeelte nog lang nagepraat.

Mirko Egbers

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden