Verslag en uitslag kerstkaarten

Op 13 december vond wederom het inmiddels traditionele Kerstkaarten in de hal plaats. De deelnemers konden zich inschrijven voor Jokeren en klaverjassen, hoewel de opkomst minder was dan vorig jaar was het zeker niet minder gezellig. Gelukkig was iedereen redelijk op tijd, zodat er voor de start niet teveel tijd verloren ging.
Na een welkomstwoord en een pluim op de hoed voor diegenen die hadden meegeholpen om de kantine in Kerststemming te brengen, door de voorzitter van de organiserende Recreanten Commissie (Chris Wenneker) werd er begonnen. De sfeer was ontspannen en onder het genot van een hapje en een drankje geserveerd aan tafel door Riet Pongers en Iet Wissink vloog de avond in sneltreinvaart voorbij.

Achter de bar stonden wederom de vertrouwde gezichten van Wim (Wilgenhof) en Wim (Voelman). Om iets na 23.00 uur kon Chris Wenneker de uitslag bekend maken. Alle deelmers kregen een mini-kerststolletje mee naar huis en werden de prijzen uitgereikt door Liesbeth Kok en Iet Wissink, wat wel heel bijzonder was want normaal gesproken is dit niet iets voor Iet maar deze avond was ze zelfs een beetje uitgelaten. Triest dat we 4 dagen later het bericht kregen dat Iet, onze steun en toeverlaat binnen de Recreantencommissie, was overleden.




Mirko Egbers




« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
za 20 april 10:00 uur
Competitie jeugd
ma 22 april 19:30 uur
Vrij spelen
di 23 april 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 23 april 18:00 uur
Jeugdtraining
wo 24 april 19:00 uur
Training staanders
wo 24 april 19:00 uur
Training schuivers
wo 24 april 19:30 uur
Training recreanten (1)
wo 24 april 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
wo 24 april 20:45 uur
Training recreanten (2)