Najaarskampioenen senioren (L.T.T.C. DE TOEKOMST DOET WEER VAN ZICH SPREKEN)

Spannend was het ook deze najaarscompetitie weer tot aan de laatste speeldag.
Vier teams van de Lochemse Tafeltennisvereniging De Toekomst hadden immers nog de kans om promotie naar een hogere klasse af te dwingen.
De spannendste wedstrijd speelde zich ongetwijfeld af in Zwolle. Alwaar team 2, bestaande uit Tom Bleumink, Marten Adolfsen, Frank Bruggeman en Guido van Zwieten, een voorsprong van 3 punten diende te verdedigen tegen de directe concurrenten van TT Zwolle.Dit team heeft met Tom Bleumink de lang gehoopte versterking in huis gekregen en maakt het in het eerste seizoen meteen waar door mee te doen om het kampioenschap.
Bij een achterstand van 4-3 werd het met veel gejuich het beslissende vierde punt binnen geslagen waardoor promotie naar de landelijke 3e divisie een feit is.
Hierdoor is De Toekomst weer de meest toonaangevende tafeltennisvereniging uit de afdeling Oost met twee teams opererend op landelijk niveau.Team 10, bestaande uit Jeroen Hoffman, Richard Otten, Jan Bouwmeester en Willem Wilgenhof, dat vorig jaar het kampioenschap door omstandigheden op een haar naar misliep, maakte het dit seizoen volkomen waar. Vanaf wedstrijd één voerde men de ranglijst aan om uiteindelijk met speels gemak kampioen te worden in de 4e klasse.Dat gold zeker niet voor team 12 dat op hetzelfde niveau opereert. Dit team is afgelopen seizoen overkomen van het Zutphense Torenstad. Hoewel het door een nederlaag in de voorlaatste wedstrijd nog een beetje spannend werd, verraste het team bestaande uit Gerbrand Pot, Sander Landsheer en Jan Peerik, vriend en vijand direct met een kampioenschap in haar eerste seizoen in Lochem en promoveert daarmee ook naar de 3e klasse.Het laatste team dat kampioen kon worden, was team 19. De oudgedienden Chris Schuiling en Geert Zeelte konden met nieuwelingen Bert Boers en Henk Lubberdink het kampioenschap in de laatste wedstrijd binnen halen. Verrassend was het resultaat van de twee nieuwelingen die samen maar 5 van de gespeelde 51 wedstrijden verloren. Volgend seizoen zal dit team in de 5e klasse te bewonderen zijn.


« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 8 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 9 december
Kerstkaarten
vr 9 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 13 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 13 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden