Verslag Club van 100: Algemene ledenvergadering

Met een redelijk grote opkomst van bijna 40 actieve leden was de ALV van de Club van 100 wederom een gemoedelijk en gezellig gebeuren.
Na een niet al te lange vergadering, waarin het zittende bestuur: Jan Wissink (voorzitter), Chris Wenneker (secretaris) en Willem Wilgenhof (penningmeester) door de aanwezige leden voor eeuwig benoemd werden voor hun respectievelijke functies.


vlnr: Chris, Jan, Willem

Ook deze keer had het bestuur zijn zaakjes prima op orde en was er zelfs zoveel in kas, dat er naast de door t Voske heerlijk klaargemaakte hapjes, er de gehele avond gedronken kon worden op kosten van de Club van 100. Deze nobele geste werd natuurlijk met gejuich ontvangen en er werd dankbaar gebruik van gemaakt.De avond werd gecompleteerd met een zeer goed verzorgde en leerzame fotoreportage en toelichting over de natuur in de Achterhoek met grote deskundigheid verteld door de natuurfotograaf Michiel Schaap uit Lochem.
Michiel woont ook aan onze mooie Berkel en is werkzaam bij het Waterschap. Uit hoofde van zijn functie komt hij zodoende in het hele stroomgebied van Berkel, IJssel en andere stroompjes en natuurgebieden in het Oosten van Nederland.De fotoreportage begon met prachtige wintertaferelen en bracht de diverse seizoenen prachtig in beeld door het jaar heen.
Met zijn echt prachtige fotos van niet alledaagse vogels, insecten, vissen, dieren in het bos, landschapsfotos en allerhande flora, wist hij de kijkers en luisteraars voortdurend te boeien met zijn grote kennis van de natuur van onze mooie Achterhoek.

Al met al een zeer geslaagde avond, die voor herhaling vatbaar is. We hopen ook het volgend jaar op een geslaagd uitje en wederom een geslaagde vergadering.
De Organisatie mag met recht trots zijn op hun uitstekend georganiseerde jaarvergadering.

Frans Snijder

Frans, onder genot van een biertje, in gesprek met Michiel


« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 28 maart 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 28 maart 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 28 maart 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 29 maart 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 29 maart 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 30 maart 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 31 maart 10:00 uur
OldStars tafeltennis