Verslag Dag van het talent

Een van onze jongste jeugdleden, Romy Stroeve, 8 jaar oud deed samen met nog drie andere Toekomst Welpen op zondag 3 november mee aan de Landelijke dag van het Talent op Papendal in Arnhem. 'S Ochtends werden de jonge tafeltennissers getest op onder meer snelheid, behendigheid en balgevoel. 'S Middags werden er wedstrijden gespeeld. Romy schreef er een mooi verslag over.Een dagje Papendal

Zaterdag 3 november gingen Tess, Sanne, ik en pappa al vroeg weg voor een sportieve dag in Arnhem. Mamma en Jolanda en Fabian waren al veel eerder naar Papendal gegaan want ze moesten spelletjes klaarzetten. Want in de ochtend gingen we spelletjes spelen. We werden in groepjes gedeeld. Ik zat bij drie jongens en een meisje. En in de middag gingen we wedstrijden spelen. We moesten drie rondes, ronde 1, ronde 2 en ronde 3. Ik heb drie hele wedstrijden gewonnen. En later kwam er een mevrouw die heette Li Jiao. Ze is kampioen in tafeltennis. Ik heb een handtekening gekregen.
En ik ben met haar op de foto geweest. En toen kregen we een oorkonde. Behalve ik. Want ze waren mij vergeten. En toen kreeg ik later wel een oorkonde. En links onderaan stond: van Li Jiao.
Geschreven door Romy Stroeve


Romy met Li Jiao« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 28 maart 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 28 maart 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 28 maart 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 29 maart 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 29 maart 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 30 maart 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 31 maart 10:00 uur
OldStars tafeltennis