Emine Ernst naar internationaal toernooi

Om 7 uur zat ik in de auto. Naar Namen in BelgiŽ. Dat is voor mij de eerste keer dat ik naar een internationaal toernooi ging. Normaal zou ik die dag op school zitten, maar ik kreeg vrij en kon zo naar BelgiŽ. Na 4 uur stond ik in de hal in te spelen met mijn moeder Jolanda. Zij ging namelijk mee naar BelgiŽ. Anders had ik geen coach gehad. Ik speelde mee met de Tafeltennisschool Den Haag.

Toen ik ingespeeld was, had ik een lunch met de kinderen van de Tafeltennisschool Den Haag. Ik leerde ze zo al een beetje kennen. Daarna werden we voorgesteld en stond mijn moeder op de tribune met een camera. Toen heb natuurlijk ook nog getafeltennist waar ik ook voor kwam. Je speelde eerst in een poule van 6 meisjes. Ik had er 2 gewonnen. Maar drie andere meisjes ook. Dat ging om de plaats 3, 4 en 5. Jammer genoeg werd ik 5de en deed ik de volgende dag mee met de plaats 13 tot en met 24. Ik sliep in een jeugdherberg met nog drie andere meisjes. Het bed was keihard en je moest zelf je bed opmaken.

Ondanks dat heb ik lekker geslapen. Zo was ik de volgende dag fit om ook nog te tafeltennissen. Eerst moest ik tegen een Nederlands meisje waar ik normaal van win. Ook deze keer won ik met 3 0. Daarna moest ik tegen een meisje waar ik in de poule ook tegen moest. Ik won met 3 0. Terwijl ik er in de poule met 3-2 van won. Daarna moest ik tegen een meisje die echt een niveau hoger was dan ik. Ik verloor met 3 1, wat op zich wel goed was. Zo moest ik spelen voor de plek 15 16. Ik stond twee nul achter, maar toen gaf mijn coach Jolanda een hele goeie tip. Zo won ik nog met 3 2.

Ik werd 15de , waar ik tevreden over ben. Ik had gedacht dat ik niks zou winnen. Zo ging ik met een goed gevoel naar huis. Ik heb een leuk toernooi gespeeld.

Emine Ernst« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden