Oproep voor nieuwe bestuursleden

Beste clubgenoten, Chris Schuiling legt binnenkort zijn bestuursfunctie neer. Het wordt voor hem steeds moeilijker zakelijk, privé en inzet voor De Toekomst te combineren. Wij vinden het erg jammer dat Chris dit besluit heeft genomen, maar hebben daarvoor natuurlijk het volste begrip. Nu Chris’ inbreng verdwijnt, wordt het aantal bestuursleden wel erg klein. De afgelopen jaren hebben we verschillende leden gevraagd of zij een bestuurstaak op zich zouden willen nemen, de meesten hebben na enig wikken en wegen nee gezegd. Gelukkig heeft Sandra Schepers vorig jaar wel ja gezegd om de taak van onze plotseling ontvallen penningmeester Harry Albers op haar te nemen.

Wij winden er geen doekjes om: Het bestuur moet op korte termijn worden uitgebreid. We zoeken ten minste twee nieuwe leden, het liefst hebben wij er drie. Zoals onze vereniging niet zonder de inspanning van bijvoorbeeld vrijwilligers achter de bar en in de schoonmaakploegen kan, zo kan zij ook niet zonder een bestuur. Wie komt ons team versterken? Natuurlijk krijg je niet meteen de zwaarste portefeuilles toegeschoven, alleen al het oppakken van zaken die al (te) lang op de ‘what-to-do’-lijst staan zou onze werkdruk behoorlijk verlichten.
Leden die menen iets aan de bestuurlijke kracht van onze club te kunnen toevoegen, kunnen zich melden bij ondergetekende.

Met vriendelijke groet en in spanning wachtend op de eerste reacties,


Jonn van Zuthem, secretaris LTTC De Toekomst
Hugo de Grootlaan 19
7241 HL LOCHEM
0573-459750

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden