Verslag uitstapje recreanten

6 Juli was het dan weer zover, het veelbesproken recreanten uitje van L.T.T.C. De Toekomst, 's morgens voor velen eigenlijk veel te vroeg verzamelen bij de Jan Wissinkhal om vervolgens de bus in te stappen en ons door de organisatie te laten verrassen met een tour door een klein gedeelte van Nederland en een aantal leuke plaatsjes bij onze oosterburen.

Als eerst een korte tussenstop bij de Mallumse molen, een geweldig mooie locatie voor een bakkie koffie of thee en een stukje gebak. (sommige mensen 2 stukjes). Vervolgens weer de bus in en op weg naar Gesher waar we een rondleiding kregen door een klokkengieterij wat achteraf toch interressanter bleek te zijn dan je zou denken.

Vervolgens naar een hotel geweest om te genieten van overheerlijke duitse broodjes en wederom een bakkie koffie of thee. Na de lunch weer snel de bus in (we hadden immers een strak tijdsschema) om door te reizen naar het plaatsje Billerbeck die we natuurlijk allemaal kennen van het ontstaan van de Berkel.

Hier kregen we de gelegenheid om het centrum te bezichtigen, dit hebben de meeste dan ook gedaan onderweg naar het eerste beste terras waar wij hebben genoten van een serveerster die zich kapot schrok toen zij met twee drankjes naar buiten kwam en vervolgens tot de ontdekking kwam dat er ongeveer 25 man aangeschoven waren.

Na de nodige drankjes genuttigd te hebben (het was schitterend weer dan moet je aan je vochtgehalte denken) weer terug naar de bus.

Nadat Chris Wenneker de koppen geteld had en iedereen aanwezig was vol gas naar het schitterende Vreden waar wij genoten hebben van nog veel meer drankjes en niet te vergeten een geweldig buffet in het Brauhaus.

Kort samengevat was dit een geweldig uitje waarop de organisatie tevreden terug mag kijken en zich op mag maken voor een volgend uitstapje, wij kijken er naar uit!

Mirko Egbers« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 28 maart 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 28 maart 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 28 maart 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 29 maart 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 29 maart 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 30 maart 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 31 maart 10:00 uur
OldStars tafeltennis