Verslag feestelijke seizoensafsluiting

De voorjaarscompetitie zit er weer op en traditioneel wordt er dan een Feestelijke Seizoensafsluiting georganiseerd.
Ook dit jaar heeft een aantal vrijwilligers weer om tafel gezeten om een leuke avond te organiseren waar, onder het genot van een hapje, drankje en muziek, de kampioenen worden gehuldigd en iedereen het afgelopen seizoen nog eens de revue kan laten passeren.
Als extra vertier was er dit jaar gekozen voor een 9-hole midget-golf wedstrijd om toch de behendigheid met het balletje er in te houden.


Mans Revoort doet voor hoe het zou moeten.

Slechts 40 leden hadden zich uiteindelijk opgegeven voor de avond, waarvan een gedeelte niet eens competitie speelt. Daarbij moeten wel rekening gehouden worden met de aanwezigheid dat weekend van een aantal leden bij de finale van de Nationale Jeugdmeerkampen in Panningen waar onze talenten Ellen Mogezomp en Emine Ernst mochten deelnemen.

De avond werd geopend met de huldiging van de kampioenen. Ronald Swaters zette, op een van hem bekende wijze, team 8, team 11 en team 15 in het zonnetje voor hun behaalde kampioenschap.
Voor de tweede keer werd ook de Aanmoedigingsprijs uitgereikt. De TC had besloten dat Michelle Zonneveld dit seizoen de terechte winnaar was.

Hierna kon er gestart gaan worden met het midget-golf toernooi. Iedereen had bij binnenkomst een scoreformuliertje gekregen en kon op zijn of haar tempo het parcours aflopen.
Uiteindelijk bleven er drie prijswinnaars over die allen met een heerlijke slagroomtaart naar huis gingen:
1e prijs vrouwen: Michelle Zonneveld
1e prijs mannen: Chris Wenneker
Troostprijs: Totie Snijder

Inmiddels had DJ Sunfield de lichtbuizen warmgedraaid van zijn drive-inn installatie en was het tijd om met de voetjes van de vloer te gaan. Marco Schepers nam dit nogal letterlijk en besloot, tot groot vermaak van iedereen, Chris Schuiling eens flink door te lucht te gooien tijdens een Rock and Roll nummer.

Ondanks het geringe aantal deelnemers kunnen we terug kijken op een erg gezellige avond, waar niemand uitdrogingsverschijnselen hoefde te krijgen dankzij de goede zorgen van onze ingehuurde barkeepers Jan en Henry. En iedereen door Marlies, Jaantje en Anouk Appelo is voorzien van een bijpassend hapje.
Een avond die tot in de late uurtjes is door gegaan en waar je tot de conclusie mag komen dat vele leden de pech hebben gehad een geslaagde avond te hebben gemist.

Marlies, Reint, Jaantje, Jos en Ronald

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden