Verslag Collecte Fonds Gehandicaptensport

Beste clubgenoten!,

De jaarlijkse collecte van het Fonds Gehandicaptensport is weer afgerond. Dit jaar werd er 2800 euro opgehaald, dat is maar een paar euro minder dan het jaar ervoor. Een goede score, omdat er vorig jaar nog door 82 vrijwilligers werd gecollecteerd en dit jaar ‘slechts’ door 60. Net als in 2012 is ook dit jaar 670 euro in de clubkas gestort.

Jammer is het dat een meerderheid van de collectanten van buiten de club komt. Dat zijn meestal mensen die in de loop der tijd door Jan en Iet Wissink, die deze collecte de afgelopen dertig jaar (!) hebben gecoördineerd, zijn benaderd. Hun inzet wordt natuurlijk bijzonder op prijs gesteld, maar het zou voor de onderlinge cohesie beter zijn als er ook veel meer leden van De Toekomst betrokken zouden zijn bij deze collecte.

Onze L.T.T.C. bestaat uit verschillende afdelingen, dat is goed en weerspiegelt de veelzijdigheid. Alle geledingen van de club (recreanten en competitiespelers, A.L.T.C. en jeugd, dinsdagmorgengroep en jazzgymnastiek etc.) hebben elkaar echter hard nodig. Er zijn clubgenoten die jaarlijks wat van hun kostbare tijd opofferen om met de collectebus langs de deuren gaan. Helaas liet tot op heden het gros verstek gaan.

In de afgelopen bestuursvergadering is door de coördinator Fonds Gehandicaptensport (ondergetekende) aangekondigd dat hij van de collecte voor het Fonds Gehandicaptensport de komende jaren een activiteit van de gehele L.T.T.C. wil maken. Jullie horen nog van hem.


Groet,

Jonn van Zuthem, coördinator Fonds Gehandicaptensport

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden