Goud (team) en Brons (individueel) voor Tonnie Heijnen in Lasko (SloveniŽ)

Na de Spelen in Londen 2012, was Lasko SloveniŽ weer het 2e internationale toernooi voor het Nederlands team voor mij.
Het toernooi werd gehouden van 06-12 mei. Na veel en harde trainingen en verbetering in mijn spel was ik benieuwd waar ik nu stond.

Alhoewel ik mij wel gekwalificeerd en gespeeld heb op de Spelen in Londen 2012, was ik door mijn 2 jarige ziekte behoorlijk weg gezakt op de wereldranglijst, plaats 21. Eerst waren de single wedstrijden, na meerdere overwinningen, kwam ik in de ľ finale tegen een Engelsman, een jonge speler die sinds na Londen 2012 een fulltime trainingsprogramma draait, ik won met 3-0, ik speelde erg goed, hierdoor kwam ik in de 1/2 finale. Deze verloor ik met 3-1 tegen de nummer 1 geplaatst uit Oostenrijk. Hiermee werd ik dus 3e in de single en had een bronzen medaille.

Hierna begon het team event. Je speelt met 2 spelers in een team. Ik speelde samen met Ronald Vijverberg. Wij wonnen in de poule van Polen en Zweden. In de 1/2 wonnen wij van MaleisiŽ, een team waar 2 Chinezen in spelen. Dus zaten wij in de finale, hierin speelden wij verassend tegen weer Zweden, wat verassend won van combinatie Finland/Noorwegen. Wij wonnen met 3-1 van Zweden, een eerste plaats dan, een gouden medaille.

Ik ben erg tevreden, niet alleen met de behaalde resultaten, maar vooral met het erg goede spel wat ik heb laten zien.


Groetjes,

Tonnie

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 6 juni 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 6 juni 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 juni 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 7 juni 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 juni 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 8 juni 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 9 juni 10:00 uur
OldStars tafeltennis