Loterij t.b.v. verbouwing accommodatie
Beste leden,

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten of is opgevallen, begint de sportvloer in de grote zaal van de Jan Wissink Hal de laatste jaren steeds meer te verslechteren. Meerdere inventarisaties door onafhankelijke experts wijzen uit dat de gehele sportvloer, inclusief ondervloer, vervangen moet worden. Aangezien dit bouwtechnisch een enorme klus is, heeft het bestuur besloten deze werkzaamheden te combineren met andere aanpassingen aan het gebouw in het kader van brand- en sportveiligheid. Na deze renovatie voldoet ons clubgebouw weer beter aan de wettelijke eisen.

Financiering renovatie
Om deze renovatie deels te kunnen bekostigen heeft de vereniging vorig jaar een flink bedrag toegezegd gekregen van het Coöperatiefonds van de Rabobank. Daarnaast is het bestuur druk doende om meer subsidies te verwerven. Hiervoor werkt het bestuur nauw samen met de experts van M2O Advies. Dit zal echter niet toereikend zijn. De vereniging zal ook zelf geld moeten inbrengen en het bestuur heeft hiervoor de hulp van de sponsorcommissie ingeroepen.

Grote loterij
De sponsorcommissie heeft het plan bedacht om een grote loterij te organiseren. De officiële vergunning hiervoor is inmiddels binnen. De verwachting is hiermee een aanzienlijk deel van de benodigde financiële middelen bijeen te krijgen. Echter, om de loterij succesvol te maken hebben wij ook de hulp van elk lid van onze vereniging hard nodig! We willen namelijk zoveel mogelijk loten verkopen.

Jouw hulp is nodig!
Ieder lid krijgt 10 loten om te verkopen, bijvoorbeeld aan familie, vrienden en buren. De loten kosten 5 euro per stuk. Wij juichen het toe als leden meer dan 10 loten verkopen. Om dit te stimuleren ontvangt het jeugdlid én het seniorlid dat de meeste loten verkoopt een waardebon van maar liefst 100 euro te besteden aan sport/tafeltennisartikelen bij Menereis.

Afhalen loten
Op onderstaande avonden is een lid van de sponsorcommissie aanwezig om de loten uit te delen. Toon je betrokkenheid en kom je loten tijdig afhalen!

- woensdag 1 mei van 20:00 t/m 21:00 uur
- donderdag 2 mei van 18:30 t/m 19:30 uur
- vrijdag 3 mei van 20:00 t/m 21:00 uur
- maandag 6 mei van 20:00 t/m 21:00 uur

Afhalen extra loten
De loterij loopt t/m 26 juni 2013. Tot deze einddatum kunnen extra loten in de winkel van Poelier ’t Vöske aan de Tramstraat 28 in Lochem worden afgehaald tijdens de reguliere openingstijden.

Inleveren geld
Het geld van de verkochte loten kan in de winkel van Poelier ’t Vöske aan de Tramstraat 28 in Lochem worden ingeleverd tijdens de reguliere openingstijden.


Te winnen prijzen
De eerste prijs is een vakantiecheque ter waarde van maar liefst 1500 euro! De tweede prijs is een VIP-Ballonvaart voor twee personen ter waarde van 650 euro en de derde prijs is een Samsung Galaxy Tab 2 10.1 tablet ter waarde van 339 euro. Naast deze drie hoofdprijzen zijn er nog een tientallen andere leuke prijzen te winnen. Een actuele lijst met prijzen zal binnenkort op de website www.lttcdetoekomst.nl komen te staan.

Trekking en prijswinnaars
De officiële trekking zal plaatsvinden op 26 juni 2013 om 20:30 uur in de Jan Wissink Hal aan de Koedijk 64 in Lochem. Iedereen is hierbij uiteraard van harte welkom. Prijswinnaars krijgen bericht.

Wij rekenen op de inzet van jullie allen!

Met sportieve groet,
mede namens het bestuur,

Sponsorcommissie L.T.T.C. De Toekomst
Joop Stokvisch
Jeroen Hoffman
Gert Mogezomp
Jochem Veldmaat
Jan Wissink« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 7 december 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 7 december 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 8 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 9 december
Kerstkaarten
vr 9 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 13 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 13 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden