Bedrijvencompetitie tafeltennis groot succes

Lochem - Om zowel het tafeltennissen als het sporten binnen het bedrijfsleven te promoten heeft tafeltennisvereniging De Toekomst de afgelopen periode weer een bedrijvencompetitie georganiseerd. De interesse hiervoor was dit jaar groot gezien de uitbreiding van het deelnemersveld van 6 naar maar liefst 16 teams. Hierdoor ontstond er een sportieve maar ook vooral gezellige strijd tussen de deelnemende bedrijven.

De ingeschreven teams speelden verdeeld over 6 donderdagavonden in februari, maart en april een competitie en kruisfinales om te strijden om de titel. Naarmate het toernooi vorderde werd de kwaliteit van het spel steeds beter en waren de teams steeds meer aan elkaar gewaagd. Op de laatste avond werd de finale gespeeld door Hoveniersbedrijf M. Schepers en Straetus Incasso, wat ook de finale was van de vorige editie. Helaas voor Straetus Incasso moesten zij wederom hun meerdere erkennen in Hoveniersbedrijf M. Schepers, waardoor zij hun titel prolongeerden.

Tafeltennisvereniging De Toekomst kan terugblikken op wederom een succesvol jaarlijks evenement. De deelnemers waren enthousiast, de wedstrijden sportief en aansluitend waren er gezellige (netwerk)borrels. De organisatie zal volgend jaar weer inzetten om dit evenement net zo succesvol te laten worden als dit jaar. Een groot gedeelte van de deelnemers van deze editie heeft in ieder geval al toegezegd wederom te zullen deelnemen.

De uiteindelijke eindstand
1. Hoveniersbedrijf M. Schepers 1
2. Straetus Incasso
3. The Corporate Player
s 4. Kors Kunststoffen
5. Poelier 't Vöske 1
6. Le Marche Vakanties
7. Weekblad in de Kijker
8. Hoveniersbedrijf M. Schepers 2
9. Superboeren
10. Nijha
11. Brandt Bedrijfskleding
12. Ondernemershuis De Sibbe
13. KI Service Ferti Plus
14. Autobedrijf Frits Keizer
15. Party Service Holten
16. Poelier 't Vöske 2« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden