Bedrijvencompetitie uitslagen kruisfinales en indeling finales

Beste deelnemers,

Gisteravond hebben de nodige spannende wedstrijden plaatsgevonden in de kruisfinales. Maar liefst 4 wedstrijden werden pas in de laatste wedstrijd beslist! Dit waren de wedstrijden van The Corporate Players tegen Hoveniersbedrijf M. Schepers 1, Ondernemershuis De Sibbe tegen Nijha, Poelier 't Vöske 2 tegen Autobedrijf Frits Keizer en Le Marche Vakanties tegen Weekblad In de Kijker. Deze laatste wedstrijd eindigde met 15 - 15 zelfs gelijk waarna er wedstrijdpunten geteld moesten worden. Le Marche Vakanties trok hierbij aan het langste eind met 301 tegen 288 punten.

Na het spelen van deze kruisfinales zijn dus de wedstrijden voor de eindronde bekend. In de strijd om de eerste plaats zal titelverdediger Hoveniersbedrijf M. Schepers 1 het in de finale -net als vorig jaar- moeten opnemen tegen Straetus Incasso. Zie hier voor het volledige overzicht van de wedstrijden in deze eindronde (en klik hier voor de persoonlijke resultaten).

Zoals bekend wordt deze eindronde over 2 weken gespeeld, te weten op donderdag 11 april. Poelier 't Vöske heeft aangeboden op deze avond ook de inwendige mens te verzorgen, dus na afloop van de wedstrijden zal er een warme hap voor iedereen zijn. Uiteraard zijn alle personen die één of meerdere wedstrijden hebben meegedaan deze avond van harte welkom.

Wil je ons helpen de bedrijvencompetitie op Facebook tepromoten? Meld je dan via onderstaande link aan voor de eindronde.
https://www.facebook.com/events/420363744722888

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 28 maart 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 28 maart 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 28 maart 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 29 maart 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 29 maart 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 30 maart 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 31 maart 10:00 uur
OldStars tafeltennis