Start bedrijvencompetitie

Beste deelnemers,
Vanavond is het dan zover, de start van de bedrijvencompetitie bij tafeltennisvereniging De Toekomst. De wedstrijden beginnen elke speelweek om 20:00 uur. De zaal is vanaf 19:30 uur geopend, zodat men ruimschoots de tijd heeft voor een kop koffie/thee, omkleden en het inspelen.
Er hebben zich dit jaar maar liefst 16 teams aangemeld en dat is boven verwachting. Vorig jaar waren er bij de eerste editie namelijk slechts 5 deelnemende teams, maar desalniettemin was het een groot succes.

Afgelopen donderdag was de optionele trainingsavond en over de opkomst van zo'n 20 spelers/speelsters was de organisatie zeer tevreden. Het niveau was daarbij boven verwachting, dus dat gaat nog enkele spannende wedstrijden opleveren. Na de training bleven enkelen nog gezellig naborrelen. Al met al was het dus een sportieve en gezellige avond. Wij hopen dat dit tijdens de komende speelweken ook het geval zal zijn.

LET OP:
Iedereen wordt verzocht op tijd aanwezig te zijn, omdat er vanavond een inleidend praatje wordt gehouden met betrekking tot de poule-indeling, spelregels en overige relevante informatie. Als iedereen tijdig aanwezig is, dan eindigt de avond ook niet te laat voor degenen die vrijdag weer vroeg moeten opstaan voor hun werk.

P.S. Like ons ook op Facebook!
www.facebook.com/lttcDeToekomst

Mirko Egbers

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden