ALTC sportploeg van de gemeente Lochem

Op vrijdag 01 februari 2013 vond de sportverkiezing plaats van de gemeente Lochem. Een en ander vond plaats bij zalencenrtum Stegeman te Laren waar onder belangstelling van ruim 200 mensen het sporttalent, jeugdsportploeg, de sportvrouw, sportman en sportploeg van het jaar 2012 bekend werd gemaakt.

In de caterogie Sportploeg is uiteindelijk het ALTC team van de Toekomst, welke vorig jaar uitzondelijk hebben gepresteerd bij de Nationale Spelen in Den Bosch, het team welke sportploeg van het jaar 2012 is geworden. Het team bestaande uit Erwin Stegeman, Marina van der Zee, Wilco Brunsveld, Gerrie Wolferink en Geert Zeelte werden tijdens de spelen gecoached en begeleidt door Esther Wissink en Mirko Egbers.(Tijdens deze spelen was er een gouden medaille voor Erwin in het enkelspel en goud voor Erwin en Gerrie in het mixed dubbel. Gerrie behaalde een bronzen medaille in het enkelspel en er was brons voor het dubbelduo Wilco en Geert.)

Het jury rapport van de Sportploeg:

In deze categorie is door 1 ploeg enorm lobbywerk verricht. De jury wil benadrukken dat de publieksstemmen en stemmen van de sportverenigingen een adviserende functie hadden. Dit neemt niet weg dat de jury vanaf deze plaats een compliment wil maken aan het Vrouwen 1 team van de Witkampers. Zij hebben enorm veel voor de breedtesport en het vrouwenvoetbal in de regio betekend! En dat al ruim 40 jaar lang. Talenten stromen door naar de sportclubs in de rego en met dit team is een enorm mooie prestatie geleverd! Een zeer bijzindere prestatie!
Ook de twee andere teams verdienen vanaf deze een compliment voor hun prestatie. Net als overigens alle voorgedragen en genomineerde sporters en teams.
Toch... de jury heeft uiteindelijk een beslissing genomen en daarom gekozen voor een 'speciaal' team. Een bijzonder samengesteld team dat op een bijzonder niveau heeft gepresteerd. Met elkaar hebben zij prestaties op individueel niveau mogelijk gemaakt en onderling in verschillende samenstellingen. Juist daarom zijn deze bijzondere sporters voorgedragen als een gezamelijk team. Zonder elkaar hadden zij nooit dit Olympische niveau kunnen bereiken. Dat maakt dat zij de titel voor Sportploeg met recht verdienen. De sportploeg van het jaar 2012 is.... ALTC De Toekomst!

Het team kreeg naast de standaard een boeket bloemen, een oorkonde en een golfclinic aangeboden
« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
wo 17 april 19:00 uur
Training staanders
wo 17 april 19:00 uur
Training schuivers
wo 17 april 20:30 uur
Ben Wennekerbokaal
wo 17 april 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 18 april 18:00 uur
Jeugdtraining
vr 19 april 10:00 uur
OldStars tafeltennis
za 20 april 10:00 uur
Competitie jeugd