Verslag Clubkampioenschappen senioren 2013vlnr: Frank (1), Tom (3), Erik (2), Jos (7) , Mark (13) en Michelle (19)

Op zondag 13 januari 2013 werden bij tafeltennis vereniging L.T.T.C. De Toekomst uit Lochem de jaarlijkse clubkampioenschappen tafeltennis voor de senioren gehouden. De opkomst was lager dan verwacht, maar dat mocht voor de 23 spelers die wel meededen (waarbij uit elke competitieklasse meerdere spelers vertegenwoordigd waren) de pret niet drukken.
Om 10:00 uur werden gestart met de voorrondes. Hiertoe werd iedereen ingedeeld in 5 poules van 4 personen en 1 poule van 3 personen (waarbij de indeling op sterkte was). De kruisfinales bepaalde uiteindelijk de indeling voor de finalepoules die in de middag werden afgewerkt.

De toernooileiders Albert te Hoopen en Gerrit Hofland hadden naar aanleiding van de resultaten van de morgen in de middag 3 keer een zeskamp en 1 keer een 5 kamp op papier gezet.
In alle poules werd flink gestreden en viel er voor het publiek op zowel hoog als een wat lager niveau veel te genieten van de wedstrijden die tegen 16:00 uur afgelopen waren.

De verassing van de dag was dat uiteindelijk een speler uit het tweede herenteam, Frank Bruggeman, zich mocht laten kronen tot clubkampioen 2013. Dit ging ten koste van Erik Ernst (die zijn titel van vorig jaar niet wist te prolongeren en dit keer genoegen moest nemen met een tweede plaats) en Tom Bleumink die evenals vorig jaar derde wist te worden.

De overige poulewinnaars waren: Jos Zonneveld (plaats 7), Mark Boot (plaats 13) en Michelle Zonneveld (plaats 19).

Naast de verassing van de dag was er nog een tweede verassing. Deze kwam op naam van Erwin Driessen. Een jaar of 30 geleden had hij (toen spelend in de 6e klasse) tijdens de clubkampioenschappen tegen de clubkampioen van dat jaar (Jos Zonneveld) gezegd: "Ik ga nog eens met de clubkampioenschappen van je winnen !!!". In 2013 was het dan zover en won Erwin nipt in 5 games van Jos.

Hieronder de klassering van alle spelers (de vetgedrukte spelers zijn poulewinnaars):

Mirko Egbers


Kersverse "Oliebol van het jaar", Jaantje Fleming verzorgde samen met Adrie Fleming dit keer de bardienst, waarvoor hulde.


Frank Bruggeman serveert tegen Erik Ernst (Jaap van Hummel telt)


Mark Boot in actie tegen Marco Schepers

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 28 maart 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 28 maart 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 28 maart 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 29 maart 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 29 maart 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 30 maart 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 31 maart 10:00 uur
OldStars tafeltennis