Verslag Nieuwjaarsreceptie

Vrijdagavond 4 januari 2013 vond de nieuwjaarsreceptie van onze vereniging weer plaats. Zo'n 60 leden maakten van de gelegenheid gebruik om elkaar op deze avond de beste wensen te geven. De avond die traditiegetrouw werd geopend met een woord van voorzitter Gert Mogezomp (in tegenstellng tot wat in enkele kranten heeft gestaan was het zijn 2e nieuwjaarsreceptie). Hier werd onder andere stil gestaan bij de leden die ons afgelopen jaar zijn ontvallen (te weten: Harry Albers, Maarten Vermeulen, Theo Lens en Gerhard Alting) en werd er vooruitgekeken naar het komende jaar. Na de toespraak was er tijd voor muziek. Dit werd verzorgd door oud-lid Mark Willems, die zichzelf muzikaal begeleidde op gitaar.



Tussen alle nummers door werden de 4 seniorenteams welke het afgelopen seizoen kampioen zijn geworden in het zonnetje gezet. Het vlaggenschip van onze vereniging (het eerste herenteam) werd overtuigend kampioen in de landelijke derde divisie. Dit team, bestaande uit: Erik Ernst, Tom Bleumink, Jaap van Hummel en Tonnie Heijnen zullen het komende seizoen uitkomen in de tweede divisie.



Naast dit team zijn eveneens kampioen geworden: Toekomst 6 welke uitkwam in de regionale derde klasse. Dit team bestond uit Jan Schoolderman, Ronald van Mourik en Sjako Beekman. In de vierde klasse zijn kampioen geworden: Toekomst 9 (Arend Horstman, Jan Schrijver, Rino Knippen en Gerrit Hofland) en Toekomst 10 (Nico Horstman, Richard Veninga, Henk Franssen en Raymond Boesveld).



Dit jaar werd gebroken met de traditie om de percentagebekers uit te reiken. In plaats daarvan werd er een aanmoedigingsprijs uitgereikt door de technische commissie. Boris Bosch kreeg uit handen van Ronald Swaters een waardebon voor een slipcursus.



Ook mocht Jaqueline Vos nog naar voren komen. Zij werd door de recreantencommissie in het zonnetje gezet en kreeg uit handen van Henk Franssen een bos bloemen voor het feit dat ze afgelopen jaar (12-12-2012) in het huwelijk is getreden met Peter Nijstad.



De eretitel “Oliebol van het jaar” (een oorkonde voor diegene die zich het afgelopen jaar zeer verdienstelijk hebben gemaakt voor de vereniging) ging dit jaar naar Jaantje Fleming en Geert Zeelte.



Na het officiele gedeelte zette het informele gedeelte zich tot in de vroege uutjes voort. Het bestuur kan weer terugkijken op een zeer geslaagde avond.


Mirko Egbers


« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 23 april 09:30 uur
Tafeltennis voor 50+
di 23 april 18:00 uur
Jeugdtraining
wo 24 april 19:00 uur
Training staanders
wo 24 april 19:00 uur
Training schuivers
wo 24 april 19:30 uur
Training recreanten (1)
wo 24 april 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
wo 24 april 20:45 uur
Training recreanten (2)