Verslag Kerstkaarten

De kantine van de Jan Wissink-hal van de Lochemse Tafel Tennis Club De Toekomst was op deze avond afgeladen vol, het aantal inschrijvingen overtrof het aantal deelnemers van de laatste jaren, toch werd de organisatie wederom geconfronteerd met een aantal afzeggingen op het laatste moment. Deze afmeldingen zorgen vooral bij het klaverjassen voor de nodige hoofdbrekens maar zorgen ook voor de nodige vertraging voordat het kaarttoernooi kon beginnen. Afzeggers hebben er volgens mij geen notie van wat zij de organisatie aandoen door op het laatste moment verstek te laten gaan maar goed……… het gebeurd en problemen zijn er om opgelost te worden.
De recreantencommissie had met hulp van Erna Eilers en Wim Kok de kantine weer sfeervol versierd. Met Iet en Riet in de bediening voor de drankjes en de nodige hapjes en Wim Wilgenhof en ondergetekende achter de bar, Henk Brinkerink was spontaan bereid om een repetitie van het Mannenkoor af te zeggen en deze avond het “Rekencentrum” te bemannen. Het kaarttoernooi verliep dan ook “gesmeerd” (alleen de verloren gegane tijd door de afzeggingen was het enige minpunt).
Jochem Veldmaat had ook nog een verrassing in petto, hij had n.l. in de grote zaal voor de Hockeyheren van Lochem 1 een “tafeltennisclinic” georganiseerd waardoor het in de loop van de avond helemaal bomvol werd in de kantine maar niet minder gezellig. Plus nog een aantal leden die gingen trainen waardoor het aantal bezoekers zo rond de 75 lag.
Ondergetekende maakte ca. 23.30 uur de prijzen bekend die door Liesbeth Kok werden de uitgereikt.
De prijzen bij het Jokeren werden als volgt verdeeld:1e prijs Wil Jansen ( vleesschotel beschikbaar gesteld door Poelier ’t Vöske)
2e prijs Jetty Schippers (mandje streekproducten , gesponsord door Slager Marco Pasman)
3e prijs Rikie Brunsveld (na loting, box chocolade Ferrero Rocher)
Prijswinnaars bij het Klaverjassen:1e prijs Martje Finke (vleesschotel beschikbaar gesteld door Poelier ’t Vöske)
2e prijs Henri Oost (mandje Grimbergen, sorry foutje! Moet zijn: streekproducten gesponsord door
Slager Marco Pasman)
3e prijs Jan Wissink (box chocolade Ferrero Rocher)
Na alle medewerkers te hebben bedankt voor hun inzet, wenste ondergetekende een ieder prettige Kerstdagen en een voorspoedig 2013 en sprak de hoop uit op net zo’n opkomst met het Paaskaarten op Goede Vrijdag.

Chris Wenneker

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden