Verslag Jeugdmeerkampen in Almere

Na een kop koffie en een ontbijtkoek vertrokken Jesse, Ellen en Emine richting Almere. Door hun goede prestaties in de voorrondes mochten zij zich meten in de kwartfinale. Onder leiding van Remi en Frank kwamen zij rond kwart over 10 aan en konden zij na kort inspelen beginnen aan het toernooi.

Jesse begon erg sterk maar moest na een 9-6 voorsprong toch de winst laten gaan aan zijn tegenstander van FVT. De volgende tegenstander bleek voor Jesse (Net als voor de overige poulegenoten) ook te sterk. Daarbij moet gezegd worden dat Jesse nog wel een game van de uiteindelijke poulewinnaar afsnoepte. De andere 2 tegenstanders in deze poule werden vakkundig verslagen en Jesse werd geheel onverwachts -op onderling resultaat- 2e in zijn poule.

Emine kon met haar vaste spel haar tegenstanders goed onder druk zetten en wist hierdoor van 3 van haar 4 tegenstanders te winnen. Tegen de poulewinnaar speelde Emine een fantastische partij maar haar tegenstandster bleek net iets vaster. Met elke keer een klein verschil verloor ze deze partij toch in 3 games. Toch een knappe prestatie van Emine die hiermee 2e werd in haar poule.

Ellen had duidelijk iets meer moeite met de vroege morgen maar kon, met haar inmiddels beruchte harde forehand, het haar tegenstanders erg moeilijk maken. Ze wist 1 van haar tegenstandsters te verslaan maar moest, ondanks de kleine verschillen, haar overige tegenstanders feliciteren. Maar ook met een 4e plaats mag Ellen zich opmaken voor de halve finale in Zwolle.

Ook Jolijn, die haar toernooien in het vervolg voor De Toekomst uitkomt, moet nog even genoemd worden. Zij wist zich met een 2e plek ook te kwalificeren voor de halve finale.

Al met al een prima weekend voor onze Toekomstjeugd. Alle 3 (4) de spelers mogen uitkomen in de halve finale van de meerkampen in Zwolle. Deze staan gepland op 17 februari.

Frank Bruggeman

« terug naar de nieuwsberichten

Beknopte agenda
di 29 november 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 29 november 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden
wo 30 november 19:00 uur
Training mindervaliden
wo 30 november 20:30 uur
Recreatief tafeltennis
do 1 december 19:00 uur
Vrij spelen jeugd
vr 2 december 10:00 uur
OldStars tafeltennis
di 6 december 18:00 uur
Jeugdtraining beginners
di 6 december 19:00 uur
Jeugdtraining gevorderden